Bozdoğan Belediyesi ile ASKİ ekipleri, bazı mahallelerde yıllardır yaşanan su sorunu sıkıntısını sonlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Koyuncular Mahallesi Asmadere Mevkisi'nde yaklaşık 30 yıldır çözülemeyen su sorunu belediye ve ASKİ’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla çözüme kavuşturuldu. 
  Aynı şekilde Alhisar Mahallesi Nalburlu Mevkisi'nde de yıllardır yaşanan su sıkıntısına neşter vuruldu. Her iki mahalle halkı, su sorununu çözen Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve ASKİ ekiplerine teşekkür etti.

“SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bölgede yapılan sondaj çalışmalarını inceleyen ve vatandaşla bir araya gelen Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, “Bazı mahallelerimizde su sorunu yaşanıyordu. ASKİ ve belediye ekiplerimizin uzun çalışmaları sonrasında önce su için çeşitli sondaj çalışmaları yapıldı. Uygun olan mevkilerde suyu tespit ederek yeryüzüne çıkardık. Bu iki mahallemiz de bundan sonra inşallah su sorunu yaşamaz. Her iki mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mahallelerimizin her türlü sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.