Aydın’ın Köşk ilçesindeki Ketenyeri İlkokulu’nda öğretmen olarak görev yapan Didem Yılmaz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında örnek bir davranışa imza attı. Her yıl kültür ve sosyal geziler düzenleyen Öğretmen Yılmaz, öğrencilerini Efeler ilçesine götürdü.

KİTAP HEDİYE ETTİLER

Efeler’e gelen öğrenciler ilk olarak Kızılay’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, Kızılay personelinden bilgi aldı. Ziyaretin ardından öğrenciler, Çocuk Kütüphanesi’ne gitti. Kütüphanede birçok kitabı okuma fırsatı bulan öğrenciler, daha sonra Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek çocuklara kitap hediye etti. Ziyaretin akabinde öğrenciler, Forum Aydın’daki lunaparkta eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

"BİRÇOK KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR"

Öğrencilerinin keyifli vakit geçirmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Öğretmen Yılmaz, “Öğrencilerimiz için her yıl kültürel ve sosyal geziler düzenliyoruz. Bu yıl Kızılay ve Çocuk Evleri’ni ziyaret ettik. Ziyarette öğrencilerimiz birçok konuda bilgi sahibi oldu. Derslerde anlattığımız konuları ziyaretler esnasında bire bir yakından görme fırsatı yakaladılar. Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla güzel vakit geçirerek kitap hediye ettiler. Son durağımız olan Forum Aydın’da çocuklarımızı eğlendirdik. Bu gezimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.