Karacasu’da bulunan bir kafede düzenlenen toplantıda aday adaylığı basın açıklamasını yapan Adnan Tuncer, “Her kesimden oy alan, 2002 yılından bu yana her girdiği seçimden zaferle çıkan partimizin ilçemize daha iyi hizmet getirebilmesi için ben de zafer uğruna elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. AK hizmetlerimizi en iyi şekilde anlatıp Karacasu’da parti bayrağımızı dikeceğimizin sözünü veriyorum. Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Karacasu için durmak yok yola devam. Zafer, 'Zafer benimdir' diyebilenlerdir” diyerek aday adaylığını açıkladı
  Yoğun bir katılımla yapılan toplantıda Tuncer’i, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, AK Parti Karacasu Koordinatörü Muzaffer Gürgen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sefa Töz, Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Karataş, Servis Kooperatifi Başkanı Mahmut Burgaz ile partililer yalnız bırakmadı. Etkinlikte aşure ikramı da yapıldı.

“AK BELEDİYECİLİĞİN ZAMANI GELDİ”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, “Teşkilatımız içerisinden bir adayın çıkması bizler için gurur verici. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu seçim çok önemli. Karacasu hizmet alma noktasında AK belediyecilikle tanışmadığı için biz istiyoruz ki bundan sonra gereken çalışmalar yapılsın. Bizler bunu gidermek için her şeyi yapacağız. Bizler sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi. 
  Koordinatör Muzaffer Gürgen ise, “Kendi içimizden kendi gönüldaşlarımızdan Adnan Tuncer gibi isimlerin aramızdan çıkıyor olması, Genel Başkanımızın da dediği gibi insan yetiştirme anlayışımızın en güzel örneği. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu. 
  Hem Karacasu ilçesi, hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi nezdinde kazanılması için kuracakları dinamik yönetim kadrosu öncülüğünde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Adnan Tuncer ise, “Tecrübeli ekibim, parti teşkilatlarımız ve Ak gönüllü yoldaşlarımızla beraber elimizden gelen tüm gayreti 2019 yerel seçimlerinde partimizi birinci parti yapmak için durmadan çalışacağız. AK Parti ülkemizin yedi bölgesinde halkın teveccühünü kazanmıştır. Her kesimden oy alan, 2002 yılından bu yana her girdiği seçimden zaferle çıkan partimizin ilçemize daha iyi hizmet getirebilmesi için ben de zafer uğruna elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

HALK İLE İÇ İÇE BİR YÖNETİM

Üreten bir başkan olacağını ifade eden Adnan Tuncer, “Halkının yanında olan bir başkan olacağım. İlçemizin sorunlarını iyi biliyorum. Bu sorunlar ve çözümleriyle ilgili 38 mahallemizdeki vatandaşlarımızla sık sık görüşüp sorunlarını ve dertlerini dinliyoruz. İlçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını tespit etmekte ve önem sınıfına koyarak gerekli bütçe planlaması ve faaliyete geçirecek bilgi birikimine sahibim. Burada yaşayan vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun onlarla her zaman iç içe olan, kapısı her zaman halka açık, dertlerini dinleyen ve çözüm üreten bir belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

BELEDİYECİLİK PRENSİPLERİNİ ANLATTI

Belediyecilikteki prensiplerini paylaşan Tuncer, şunları kaydetti: “İş hayatımda ilke edindiğim gibi dürüstlük, güven, istikrar, çözüm odaklı çalışma prensiplerimi belediyeciliğe de aynı şekilde taşıyacağım. İlçemizin sorunlarına yönelik çalışmalarımızda tarafsızlık anlayışı ile hareket edip bun benden o senden anlayışını bir kenara bırakarak herkes için çözüm üreteceğim. Yapılacak olan projeler ve atılacak olan yeni adımlarla hep birlikte ilçemizi kalkındırmayı hedefliyoruz.”  

ADNAN TUNCER KİMDİR?

1970 Karacasu doğumlu olan Adnan Tuncer, AK Parti'nin kurulmasının ardından çeşitli kademelerde görev yaptı. Uzun süredir İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Tuncer, iş yaşamına ise 1992 yılında minibüsçülük ile başladı. 6 yıl birlik Kooperatif Başkanlığı yapan Tuncer, 2002’de seçildiği Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini halen sürdürüyor. 2006 yılında sigorta acentesi ofisi açan Tuncer, inşaat alanında da faaliyet gösterdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Tuncer, ilçede çalışmalarını devam ettiriyor.

Haber Videosu