Aydın Aymira Otel’de gerçekleştirilen AY-SİAD Genel Kurul Toplantısı’nda iftar yemeği sonrasında divan kurulu seçildi. Divan başkanlığını Veli Tiryaki, Başkan Yardımcılığını Hakan Ülken ve Katipliği ise Faruk Özkan üstlendi. Ardından derneğin faaliyet, gelir gider tablosu ve tüzükteki iki madde değişikliği oylandı. Daha sonra tek liste ile seçime giden geçici başkan Mustafa Tacir, oluşturduğu yönetim ile birlikte yeniden oy birliğiyle göreve getirildi. 
  DERNEK ÜYELERİNE SESLENDİ
  Dernek üyelerine seslenen Tacir, “Bilindiği üzere kurucu başkanımız Özen Gündüz’ün görevinden istifa etmesiyle yönetim kurulu üyelerimiz sorumluluğu tarafıma vermişlerdir. Görevi devralmamızla birlikte ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve aynı zamanda yerel seçim sürecinin denk gelmesiyle sosyal faaliyetlerimize ve etkinliklerimize yönetim olarak ara vermiştik. 3. Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz. İnşallah derneğimiz adına bundan sonraki çalışmalarımız hep birlikte hayırlı, uğurlu olur” dedi.
  “BİRLİK İÇİNDE GÜÇLÜ YARINLARA”
  Genel Kurul'da yapılan açık oylama ile başkanlık görevine Mustafa Tacir seçildi. Başkanlık görevini layığıyla yapacağını söyleyen Tacir, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “Aydın'daki sanayici ve genç iş adamlarının sorunlarının, problemlerinin ilgili mercilere iletilmesinde derneğimizin daha aktif olmasına çaba göstereceğiz. Derneğimizin kuruluş amaçlarından en önemli unsur olan ekonomik ve sosyal dayanışmayı gerçekleştirmek yine en önemli önceliğimiz olacaktır. Sizlerle daha sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak ve yol haritamızı çizmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte yönetimimizle birlikte yürüteceğimiz projelerle karşınıza çıkmayı hedefliyoruz. ‘Birlik içinde güçlü yarınlara’ diyerek hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.