Bir gün önce Yenipazar İdman Yurdu’nu 9 gol atarak mağlup eden Yeşil Timsahlar, 24 saat geçmeden çıktığı erteleme maçında Buharkent deplasmanında Turkuazspor’u 16 golle farklı bir skorla yenerek bölgenin en iyisi olduğunu kanıtladı. Her karşılaşmaya kendilerinden iki yaş büyüklere karşı oynayan Yeşil Timsahlar, iki karşılaşmada toplamda 25 gol atarken, gösterdikleri güzel oyun ve üst düzey performansla geleceğe güvenle bakıyor.

ALİ YAKUP AKGÜL PARLADI

Her dönem Bursaspor’a oyuncu vererek futbolcu fabrikası olarak anılma özelliğine sahip olan Yeşil Timsahlar’da, son maçlarda adından söz ettiren ve dört büyüklerin merakla izlediği bir futbolcu haline gelen Yakup Akgül, son günlerde gösterdiği performansla takımın parlayan yıldızı oldu. Son maçta attığı 8 gol de birbirinden güzel olunca, Akgül taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Ali Yakup Akgül ayrıca 2 maçta gösterdiği oyunla da büyük takımların transfer listesine girmeyi başardı.

“GELECEĞİ PARLAK”

Son maçta atılan 16 golle Bursaspor’un plakasını yakaladıklarını ifade eden Bursaspor’un Nazilli’deki kurucu Başkanı Adnan Menderes, “Çalışmalarımıza ilk günkü ciddiyetimizle devam ediyoruz. Günden güne büyüyen bir Bursaspor Yeşil Timsahlar ailemiz var. Güzel gelişmeler de oluyor. Yeni yasalar ile aktif spor yapan çocuklarımıza sınavlarda ek puanlar verilecek ve altyapılarda daha güzel çalışmalar yapılacak. Son günlerde adeta gol olduk yağdık. Kendilerinden 2 yaş büyüklerle karşılaşan oyuncularımız toplamda 25 gol attı. Hatta bir maçta 16 gol atarak Bursaspor’un plakasını yakaladık. Bütün futbolcularımız bizim için çok kıymetli. Ama son maçlarımızın parlayan yıldızı ise Ali Yakup Akgül oldu. 4 büyükler takibe aldı. Geleceği parlak” dedi Bursaspor Futbol Okulu'nda eğitim alan sporcuların ciddi ve disiplinli çalışmaları, Cumartesi ve Pazar, Bursaspor Futbol Okulu antrenörleri Orhan Atalay, Can Çatalkaya ile Murat Akkaş eşliğinde sürüyor. İsabeyli’de 6 yıldır evden ücretsiz servis hizmeti de devam ediyor.