Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluğu hedefleyen Aydınspor 1923, orta saha oyuncusu Ufuk Özbek’in ardından bir transfer bombası daha patlattı. Siyah-beyazlılar, PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Liglerde forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Solak ile anlaştı.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın raporu doğrultusunda orta sahaya ikinci takviyeyi yaptıklarını belirterek, “Orta sahaya Ufuk Özbek’in ardından Gökhan Solak’ı da transfer ettik. Gökhan’ın tecrübesiyle takımımıza güç katacağına inanıyorum. Çok güçlü bir kadro kurduk. Hedefimiz bu yıl şampiyon olmak ve Aydınspor 1923’ü hak ettiği yere taşımak” dedi.

GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU 

Ön libero mevkisinde görev yapan Gökhan Solak, 2004 yılında MKE Ankaragücü takımıyla profesyonel oldu. Solak, daha sonra Kızılcahamam, Divriğispor, Arsinspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Konya Anadolu Selçukspor, Diyarbakırspor, Çubukspor, Eyüpspor, Batman Petrolspor, Yozgatspor, Tavşanlı Linyitspor, Kırıkhanspor, Darıca Gençlerbirliği ve son olarak ta 12 Bingölspor formalarını giydi. Geçen sezonunun bitimiyle birlikte Davrazspor ile sözleşme imzalayan Solak'ın, hiç forma giymeden sözleşmesini feshettiği öğrenildi. Kariyerinde U21 Ligi'nde 60 maçta 1 gol, Türkiye Kupası'nda 17 maç, TFF 1. Lig'de 50 maç, TFF 2. Lig'de 78 maç, TFF 3. Lig'de 142 maçta 1 gollük performans gösterdi.