Millet İttifakı ortakları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortak mitinginde ilk olarak sahneye Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu çıktı. Alanı dolduran binlerce vatandaşı selamlayan Özlem Çerçioğlu, “Sayın genel başkanlarım Efeler diyarı Aydın’da sizi ağırlamaktan gurur, onur duyuyoruz hoşgeldiniz. Konuşmamama başlamadan önce değerli Aydınlılar, bu zamana kadar ve bundan sonra verecek olduğunuz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sağolun varolun. Başkanlık dönemimde 1 Milyar 850 milyon liralık yatırım yaptık. Önümüzde dönemde iki katı hizmet etmeye söz veriyorum” dedi.

‘BİLMEYENLER YATIRIMLARIMIZI DUYSUNLAR ÖĞRENSİNLER’

Binlerce vatandaşın sloganları ile kesilen Özlem Çerçioğlu, “Sizler yatırımlarımızı çok iyi biliyorsunuz. Bilmeyenler var duysunlarda öğrensinler. Kilometrelerce yol yaptık. Sayısız köye su götürdük. Sizleri daha iyi hizmet verebilmek için 5 tane hizmet binası, 6 tane yüzme havuzu spor kompleksi, yarınlarımız için 26 tane kültür merkezi yaptık. 80 Bin öğrencimize eğitim verdik. Benim en büyük projem çocuklarımıza, gençlerimize kadınlarımıza” şeklinde konuştu.

‘ÇÖZÜMLER BİZDE’

Mitingde projelerinden de bahseden Özlem Çerçioğlu konuşmasını şu şekilde tamamladı; “17 ilçemiz 36 beldemiz ve 493 köyümüz için müthiş dev projelerimiz var. Bunlardan en önemlilerinden biri Aydın Tekstil alanı. Biz burayı 100 milyona kamulaştırdık. Kamulaştırmasaydık, ya AVM ya beton yığını olacaktı. Bu projeyi gerçekleştirirken sizleri sorduk ve o sandıktan yüzde 99 yeşil alan çıktı. Şimdi bu talep doğrultusunda projemizi hazırladık. Ayın 15’inde temelini atıyoruz. Hepinizi oraya bekliyorum. Biz sizinle birlikte yönetiyoruz Aydın’ı. En büyük desteğimizi çiftçimize üreticimize verdik. Neden üreten bir Aydın olması için. Çine en güzel mezbahayı kurduk. Üreticimizin hayvanlarını kesip 15 şubemizde vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Biz her zaman fakir fukaranın garip gurabanın yanında olduk. Tencerenin nasıl kaynadığını biz kadınlar bilir. Hak yemeden, gık demeden, garibana yok demeden çözümler yine hep bizde”.”