Geçen sezon 7 Sanat Kadınlar Basketbol Takımı’nın isim değişikliği sonucu Nazilli Belediyespor himayesine girdiği basketbol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, geçtiğimiz günlerde de Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ziyarette bulundu. Ziyarette Nazilli Belediyespor İdari Menajeri Taner Karataş, Takım Koordinatörü Utku Duru, Antrenör Çağrı Çelik ve basketbolcular yer aldı. Yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu konuşan taraflar, hoş sohbet ve muhabbetin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HEDEF 1.LİG


Nazilli Belediyespor Kadınlar Basketbol Takımı İdari Menajeri Taner Karataş, ziyarette Haluk Alıcık ile güzel sohbet olduğunu ifade ederek, kendisinin takıma güvendiğini ve şampiyonluk yolunda başarılar dilediğini söyledi. Karataş yaptığı açıklamada, “Haluk başkanımız kızlarımızı görmek istedi. Ekibimiz ile kendisini ziyaret ettik. Bize çok destek oluyor sağolsun. Güzel bir ziyaret oldu. Bu yıl Haluk başkanımız bayağı yatırım yapıyor. Şu an zaten iyi bir takım kurduk. Büyük ihtimal şampiyonluğa oynayacağız bu sezon. Haluk başkanımız 1.Lig’e çıkalım istiyor. Birkaç oyuncu daha alabiliriz” dedi.

“BŞB’NİN VERMEDİĞİ DESTEĞİ NAZİLLİ’DEN ALIYORUZ”


Daha önce kadınlar basketbolunda Doğa Kültür ve 7 Sanat Kulüplerinde de görev yapan tecrübeli antrenör ve idari menajer Taner Karataş, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden görmedikleri desteği Nazilli’den gördüklerini ifade etti. Karataş yaptığı açıklamada, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’na geçen sezonlarda hiç ulaşmadığını ve kendisinden de bir destek görmediklerini ifade ederek, “2-3 yıldır biz Özlem başkanımız ile görüşmeye çalışıyoruz. Kendisine bir türlü ulaşamamıştık. Ama Haluk başkanımız bir kere maçımıza geldi geçen sezon izledi. ‘Ne bu haliniz?’ dedi. Salonda ısıtma yoktu ve salonumuza klima yaptırdı. Şu anda salondaki antrenmanlarımızı çok rahat ve ferah yapıyoruz. Efeler’de bir tane salon var klimalı. İsabeyli’deki salona bizim için klima taktırdı. Işıklandırmalarını ve soyunma odalarını yeniletti. Soyunma odalarına bile klimalar taktırdı. Bunun karşılığında da iyi bir takım kurun dedi. Biz de kurduk. Bu yıl inşallah hedefimiz de şampiyonluk olacak. Keşke Aydın’da da böyle spor yöneticileri olsa diyorum. Aydın’da 5 yıldır görmediğimiz ilgiyi Haluk başkanımızdan görüyoruz. Aydın’ın spor anlamında ve bu konuda hiçbir çabası yok. Ama Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık, bize büyük ilgi gösteriyor. Bütün maçlarımız için bize otobüs vermişti geçen sezon. Aydın’dan bir tane bile alamadık. Bu sezon da desteğini sürdüreceğini ifade etti. Sağolsun biz de onu gururlandırarak hep birlikte şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz” dedi.