Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi numara 52’deki Wellness salonunun açılış törenine, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Judo Aydın İl Temsilcisi Sefer Bakış ve Kanguru Emlak Sahibi Mahmut Yörük de katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde minik sporcular katılımcılara salonda müzikler eşliğinde farklı gösteriler sundu.  Özlenen Wellness Stüdyosu’nun açılışında, Özlenen Candar Sayın, eşi Emrah Sayın ve küçük kızı Tanem Sayın’ı, yakın arkadaşları ve Aydın spor camiasından birçok isim yalnız bırakmadı.

'GRUP SPORU TEŞVİK EDİYOR'


Uzun yıllar farklı spor dallarında hizmet veren ve Bocce Milli Sporcusu 30 yaşındaki Özlenen Candar Sayın, salon hakkında kısa bilgiler verirken, şunları kaydetti: “Uzun yıllar plates, aerobik ve cardio üzerine aldığım eğitimlerden sonra İncirliova'da plates kursu açtım. Stüdyo sporlarının eksikliğini halk eğitim desteği ile açtığım kursta katılımın fazla olmasından dolayı fark ettim. İnsanlar makinelere bağlı kalmadan aksesuarlar ile dans ederek ve kendini vücut ağırlıkları ile spor yapmanın daha çok eğlenceli olduğunu düşünüyor. Grup spor dersleri insanları hem teşvik ediyor, hem de eğlendirerek form tutmalarını sağlıyor. İlçemizde uzun yıllardır olan eksiklikten dolayı spor salonuma durumu tam olarak özetlediği için kendi ismimi verdim. Yani ‘Özlenen Wellness Stüdyosu’ oldu."

'SAĞLIKLI YAŞLANMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ'


Salondaki seansların kadın ve çocuk ağırlıklı sınıflardan oluştuğunu söyleyen Sayın; "Plates, aerobik, zumba, cardio, dans, taeboo gibi seçeneklerimiz mevcut olup hemen hemen her seans üyelerimiz hepsinden faydalanmaktadır. Eğlenerek form tutmak, kilo vermek ve düzgün posture sahip olmak, koordinasyon ve kondisyon, hareketlilik, esneklik kazanmak, ritim saymak ve en önemlisi sağlıklı yaşlanmak isteyen herkesi stüdyomuza bekliyorum" dedi.