Günel'e ilçede gerçekleştirdiği mahalle, esnaf, turizm paydaşları buluşmalarında, CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ile Millet İttifakı Meclis üyesi adayları da eşlik ediyor.

"1 NİSAN’DAN SONRA KUŞADASI’NDA ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK"

Seçil Kent ve çevre site sakinlerinin katıldığı toplantıda konuşan Günel, “Sizi görünce seçimi kazandığımızı görüyorum. Aradaki fark ne kadar olacak sadece onu merak ediyorum. Artık geriye değil, ileri bakacağız. Kentimizin çözülemeyecek problemi yok. Sadece zaman alacak. Mazbatamızı aldığımız 7 Nisan’dan sonra uyandığınız her sabah bu kentte değişen bir şey göreceksiniz. Bu kentte 81 ilimizden hemşehrimiz yaşıyor. Bunu bir eksiklikmiş gibi görüp propagandasını yapan bir rakibim var. Biz bunu bir zenginlik olarak görüyor ve böyle örümcek bağlamış bir kafa ile bu kentin yönetilemeyeceğini her fırsatta söylüyoruz” diyerek projelerini anlattı.

"HERKESİN YANINDA OLACAĞIZ"

Günel, projelerinde sosyal belediyeciliği ön planda tutacaklarını söyleyerek, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile hastalıkta, sağlıkta, iyi gününüzde, kötü gününüzde yanınızda olacağız. Evde Bakım Hizmeti, Hoş Geldin Bebek, Yeni Ebeveyn Okulu, Kadın Sığınma Evi, Kadın Danışma Merkezi, İbadethane ile Okulların Temizlik ve Bakımları, Mobil İkram Aracı, Cenaze Hizmetleri, Halk Ekmek, İhtiyaç Sahiplerine Yakacak ve Gıda Yardımı ile kentlimize destek olacağız. Engellilerin sosyal yaşamda karşılaşabilecekleri tüm zorlukları ortadan kaldırmak için gerekli kent içi düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz. Engelsiz Yol, Engelsiz Ulaşım, Engelsiz Plaj, Engelsiz Dayanışma, Engelsiz İstihdam, Engelsiz Binalar ile engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız" ifadelerini kullandı.

"FESTİVALLER KENTİ OLACAĞIZ"

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası’nın geçmiş yıllarda festivalleri ile tanınan bir kent olduğunu hatırlatarak, “Altın Güvercin Şarkı Yarışması ile birçok efsane yorumcu, besteci, şarkı sözü yazarı sanat camiasına ilk adımını atmış, gençlik festivalimiz ile yıllardır yüzbinlerce genç Kuşadası’nda buluşmuştur. Festival havasında geçen turizm haftası etkinlikleri ile Kuşadası, turizm sezonunu başlatan nokta olmuştur. Bizim dönemimizde tekrar organizasyonlar düzenlenecek” dedi.

"YIL BOYUNCA ETKİNLİKLERİMİZ BİTMEYECEK"

"Festivaller ile Kuşadası’nda turizmden elde edilen gelirlerin 12 aya yayılması ve sosyal hayatının gelişimi hedeflenmektedir" şeklinde konuşan Günel, şunları kaydetti: "İstihdam, imaj ve reklam davranışı üzerinde olumlu etkilerinin sağlanması amacı ile festivaller etkin şekilde kullanılacaktır. Ulusal ve uluslararası imaj ve bilinilirliğinin artırılması için Altın Güvercin markası, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat Etkinlikleri adı ile bir çatı altında marka haline getirilecektir. Bu etkinlik çatısı altında müzik, yarışması, kısa film günleri, tiyatro günleri, zeytin festivali, kardeş kentler festivali, sokak müzisyenleri festivali, fotoğraf günleri, gençlik festivali, Ege mutfağı festivalleri ile tüm yıl sürecek ve yıl sonunda Kuşadası Altın Güvercin Sanat Ödülleri ile taçlandırılacaktır. Tüm yıl sürecek benzer etkinlikler ile Kuşadası’na önemli ekonomik ve kültürel katkılar sağlanacaktır."