AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in katıldığı bayramlaşma törenine AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, AK Parti Nazilli Eski İlçe Başkanı Bülent Sayar, Belediye Meclis üyeleri Memduh İlgili, Fatih Akkın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Cuma Mahallesi Muhtarı Yılmaz Donduran, Büyükdağlı Muhtarı Yusuf Ekiz, Çamköy Muhtarı Servet Çoşan, Ataeymir Muhtarı Özcan Başalan ve partililer katıldı.

"HALKIMIZIN İRADESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

AK Partili Bekir Kuvvet Erim yaptığı açılış konuşmasında, “Bayram ziyaretlerinizi yarıda kesip geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz güçlendiği Ramazan bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan bayramının öncelikle milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerini hatırlatan Erim, “23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimlerinin heyecanını yaşıyoruz. Aydınlıyız, Aydın’dayız, biz niye karışıyoruz diyenler olabilir ama yüzyıllardır kahramanlık destanı yazan biz efeler hiçbir zaman haksızlığa ve hukuksuzluğa boyun eğmedik. Bu sebeple İstanbul’daki halkımızın iradesine sahip çıkarak, çaba göstereceğiz. Sizlerden İstanbul’da ikamet eden eş, dost ve akrabalarınıza milli iradeye sahip çıkmalarını rica etmenizi istiyoruz” dedi.

“GELİN ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETELİM”

Aydın’ı seven herkese seslenen Erim, “Gelin şehrimizi birlikte büyütelim. Gün memleketimiz, ülkemiz, milletimiz için elimizi taşın altına koyma günüdür. Devlet ve hükümet olarak tüm imkanlarımızla yanınızda yer alacağımızda şüpheniz bulunmasın. Bu topraklar için kalbiniz çarpıyorsa eğer Türkiye’yi ve Aydın’ımızı şaha kaldırabiliriz. Öncelikle tarım, turizm ve termalde hedefimiz Aydın’ı örnek il haline getirmek. Cumhur ittifakının milletvekilleri olarak bu hedefler doğrultusunda çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Bir kez daha kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, nice bayramlar dileği ile sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

TALEPLERİ DİNLEDİ 

Erim, ardından muhtarların taleplerini dinledi. Çamköy’de köprülerle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Erim, “Yapılacak, bir geri adım yok” dedi.  Afrodisias’ta bulunan stadyumda Gençlik Spor Bakanlığı ve Kültür Turizm Bakanlığının bir etkinlik düşündüğünü söyleyen Erim, bu konuyu takip ettiklerini dile getirdi.  Erim, Afrodisias’ı daha fazla gündeme alacaklarını söyledi.  Yaykınlı parti yönetim kurulu üyesi Mehmet Akçay’ın Yaykın’a halı saha, yol ve  bankamatik gibi taleplerini alan Erim, bu konuları ivedilikle çözeceklerini dile getirdi. Bekir Kuvvet Erim bu sırada “Büyükşehiri alsaydık bakın neler yapılıyordu. Mustafa Savaş 10 tane Aydın’ı yönetir, bu seçim ideolojik bir seçim oldu. Yerel yönetim seçimi olmadı. Genel seçim gibi oldu” ifadelerini kullandı. 
Ataköy Mahallesinde son günlerde gündemden düşmeyen YİKOB tarafından döşenen parke taşlarından bir bölümünün yanlış yere döşendiği iddiasıyla söküleceği konusu burada da gündeme geldi. Erim, konuyla ilgileneceklerini aktardı.