Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinde düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
  3 Yıl önce başlattıkları ayın örnek şoförü uygulamasını geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Okan Yalçın, 34’üncü ayın şoförü ödülünü, araç sürücülerine ve yolcularına karşı örnek davranışlar sergileyen Abdican Altay'ın kazandığını belirterek kendisini tebrik etti.

"BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM"  

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise, “Eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir. Ayın örnek şoförü uygulaması da, eğitim sürecinin bir parçasıdır. Ayrıca eski bir şoför olarak, ayın örnek şoförüne ödül vermekten büyük mutluluk duydum. Şoförlük bizim aile mesleğimizdir. Bizde işi olmayanı, uzun yol şoförlüğüne gönderirler. Benim de E sınıfı ehliyetim var” şeklinde konuştu.
  Konuşmaların sonunda Ayın şoförü Abdican Altay, ödülünü ve plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’nun elinden aldı.