Ramazan ayı dolayısıyla İncirliova Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği düzenledi. Yemek kazanlarının başına geçen ve eline kepçeyi alan Belediye Başkanı Aytekin Kaya, vatandaşlara iftar yemeklerinden dağıttı. Yemeklerden alan vatandaşlar, iftar sofları etrafında buluştu.
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte orucunu açmasının ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Kaya, Ramazan ayının İncirliova halkına sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.

"KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAĞIZ"

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı etkinlik düzenleyeceklerini belirten Kaya, bu etkinliklerde yetişkinlerin eski Ramazan günlerini yeniden yaşayacaklarını, genç ve çocukların da tıpkı büyükleri gibi güzel anılar biriktireceklerini söyledi. Kaya, “Ramazan kültürümüzü yaşayıp, yaşatacağız” dedi.

'GÜLEN GÖZLER' İZLENDİ

Semazen gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisi sonrası İncirliovalılar eski yıllarda olduğu gibi açık hava sinemasında film izlemenin keyfini çıkardı. Perdeye yansıtılan Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden 'Gülen Gözler', ilgiyle izlendi.