Aydın’da voleybol heyecanı başlıyor. Bu sezon ilk kez Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk maçında geçen sezon Play Off’ta şampiyon olarak Sultanlar Ligi’ne yükselen Türk Hava Yolları ile karşı karşıya gelecek. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu ve heyecan dolu mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılamanın bilet fiyatları ise öğrenci 5 TL, tam 10 TL olacak.

BÜYÜK HEYECAN YAŞANACAK

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un katılım haklarını satın alarak Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Aydın’a ilk kez voleybol branşında üst seviye mücadele heyecanı yaşatacak. Aydın spor tarihinde futbol branşı olarak Aydınspor’dan sonra ilk kez en üst seviyede Aydın’ı voleybolda temsil edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Türk Hava Yolları karşılaşmasından da galip gelerek bir başka ilke de imza atmak istiyor.

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulüp Yöneticilerinden Ömer Altuntaş, Aydın şehrine yeni bir heyecan getirdiklerini ve gelen olumlu tepkilerin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi. Mimar Sinan Spor Salonu’nda seyircilerin tribünleri hınca hınç dolduracağını söyleyen Altuntaş, “Bu sezon ilk kez mücadele edeceğimiz Sultanlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Teknik heyetiyle, oyuncu grubuyla iyi bir takımız. Seyircimizin de desteği ile ilk maçımızı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu büyük heyecan için tüm Aydın halkını Mimar Sinan Spor Salonu’na davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İLK HAFTA PROGRAMI 

Cuma    17.00    FENERBAHÇE – BEŞİKTAŞ/TVF Burhan Felek Voleybol Salonu Cumartesi    14.00    GALATASARAY – ÇANAKKALE BLD./TVF Burhan Felek Voleybol Salonu Cumartesi    14.00    VAKIFBANK–KARAYOLLARI/VakıfBank Spor Sarayı Cumartesi    15.00    AYDIN B.ŞEHİR BLD.–THY/Mimar Sinan Spor Salonu Cumartesi    16.00    HALKBANK–KAMEROĞLU BEYLİKDÜZÜ VOL. İHTİSAS/    TVF Başkent Voleybol Salonu Cumartesi    17.30    NİLÜFER BLD.–ECZACIBAŞI VİTRA/TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu