23 Eylül’de başlayacak olan BAL için fikstür çekildi. Buna göre Aydınspor 1923 Serinhisar deplasmanı, Kuşadasıspor Manavgat Belediyespor deplasmanıyla, Sökespor Isparta Davrazspor’la taraftarı önünde, Didim Belediyespor da Tavas Birlikspor ile kendi evinde 2018-2019 sezonuna başlangıç yapacak. Açıklanan fikstürün ardından 4 teknik adam takımları açısından değerlendirmelerde bulundu.

“HER MAÇA AYNI CİDDİYETLE ÇIKACAĞIZ” 

Hiçbir maçın oynanmadan kazanılmadığını ifade eden Didim Belediyespor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Fikstür ile ilgili avantaj ya da dezavantaj diye bir şey yok. Her maça ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Grubumuz bu ligin en ciddi ve ağır grubu. Her hafta farklı sonuçlar alınabilir. Biz ilk maça da, son maça da aynı ciddiyetle çıkacağız” dedi.

“HEDEFLEDİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Kuşadasıspor Antrenörü Vedat Akbuğday da, sezonun tüm takımlar için iyi geçmesi dileklerinde bulundu. Akbuğday, “Maçlar sahada kazanılıyor. Sahaya bunu yansıtmazsanız fikstür avantajının hiçbir faydası olmaz. Sahada mücadele gösterip maçları kazanmak ve sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

“SIKINTILI BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ”

Zorlu bir fikstürle başlayacaklarını belirten Aydınspor 1923 Teknik Direktör Ergun Ortakcı, “Fikstürün her takım açısından olduğu gibi bizim için de avantajları ve dezavantajları var. Sıkıntılı bir başlangıç yapacağız. İlk dört maçın 3’ünü deplasmanda oynayacağız. Eğer hedefiniz şampiyonluksa ve bir şeyler başarmak istiyorsanız içeri, dışarı demeden belli bir puanı tutturmamız gerekiyor. Biz de kendimize güveniyoruz ve eksiklerimizi gideriyoruz. En iyi Aydınspor 1923’ü oluşturmak için çalışıyoruz ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.  

“İLK 3 MAÇIN İÇERİDE OLMASI GÜZEL BİR AVANTAJ”

Sökespor’un Teknik Patronu Cevdet Çapar da fikstür ile ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: “Her takım gibi şampiyonluk parolasıyla lige başlayacağız. İlk maçımızı Isparta Davrazspor’la oynayacağız. Isparta ekibi de grubun güçlü ekiplerinden. İlk 4 maçımızın 3’ünün içeride olması güzel bir avantaj. İçerideki hiçbir maçımızı kaybetmek istemiyoruz ve deplasmanda da toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Takımımızda arkadaşlık ilişkileri çok iyi durumda. İyi bir kamp dönemi geçiyoruz. Sezon sonu inşallah şampiyon oluruz."   Sökespor İlk Yarı Fikstürü Isparta Davrazspor 
Tavas Birlikspor ( D )
Didim Belediyespor 
Manavgat Belediyespor
Konyaaltı Belediyespor ( D )
Yatağanspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor ( D )
Serinhisarspor 
Kuşadasıspor ( D )
Aydınspor 1923 
Kale Belediyespor ( D )
Ortaca Belediyespor
Kepez Belediyespor ( D ) Aydınspor 1923 İlk Yarı Fikstürü Serinhisarspor (D)
Kuşadasıspor
Manavgat Belediyespor(D)
Kale Belediyespor(D)
Ortaca Belediyespor 
Kepez Belediyespor(D)
Isparta Davrazspor
Tavas Birlikspor(D)
Didim Belediyespor 
Sökespor(D)
Konyaaltı Belediyespor 
Yatağanspor(D)
Bucak Belediye Oğuzhanspor Didim Belediyespor İlk Yarı Fikstürü Tavas Birlikspor
Manavgat Belediyespor
Sökespor (D)
Konyaaltı Belediyespor
Yatağanspor (D)
Bucak Belediye Oğuzhanspor
Serinhisarspor (D)
Kuşadasıspor
Aydınspor 1923 (D)
Kale Belediyespor
Ortaca Belediyespor (D)
Kepez Belediyespor
Isparta Davrazspor (D) Kuşadasıspor İlk Yarı Fikstürü Manavgat Belediyespor (D)
Aydınspor 1923 (D) 
Kale Belediyespor 
Ortaca Belediyespor (D)
Kepez Belediyespor
Isparta Davrazspor (D)
Tavas Birlikspor
Didim Belediyespor (D)
Sökespor
Konyaaltı Belediyespor (D)
Yatağanspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor (D)
Serinhisarspor