7 KERE "EVET"

Küçükçekmece'deki bir restorandaki nikah töreninde, Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, her iki gence mutluluklar dilerken ilk soruyu Tuğba Yavuz'a yöneltti. Beylikdüzü Belediye Başkanı, "Evet" cevabını aldıktan sonra damat Alper Okur'a yöneldi. Alper Okur'un 7 kez "Evet" yanıtı vermesi dikkat çekti.

ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİLER

Başkan İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, genç çiftleri tebrik etti. İmamoğlu, evlilik cüzdanını Kaymakam Okur'un vermesini istedi.  Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ise cüzdanları verdikten sonra yaptığı konuşmada, "Oğlum Alper ve kızım Tuğba'ya ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah bu aziz vatana, millete yararlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin” dedi.

NAZİLLİ'DEN KATILIM

Nikah sonrası her iki genç dans ederken, düğün törenine katılan davetliler ise hediyelerini takdim etti. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur'un çalışma arkadaşları da gecede katılım sağlayan konuklar ile tek tek ilgilenirken, Okur’un daha önce görev yaptığı şehirlerden de katılımın olması dikkat çekti. 
  Kaymakam Okur’un bir önceki görev yeri Nazilli’den, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, iş adamları, mahalle muhtarları, Nazilli Kaymakamlığı personellerinin yanı sıra 30'a yakın Nazillili vatandaş, nikah törenine eşlik etti.