Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Menderes Restoranda ilçedeki kadın dernekleri üyeleri ve kadın sivil toplum kuruluşu üyelerini ağırladı. Haluk Alıcık’ı, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

“KİRLENEN SİYASETE ORTAK OLMAYACAĞIM”

Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başlayan Haluk Alıcık, yaptığı yatırımlardan ve projelerinden bahsetti. Ardından gündemi meşgul eden 3 yıl öncesine ait olduğu iddia edilen video ile ilgili konuşan Başkan Alıcık, “Haberlerde yer alan iddialar asılsız, gerçeği yansıtmıyor. Ağzımdan bazı kelimeler çıkmış olabilir ancak bir tokat bile vurduysam Allah bana o koltuğu nasip etmesin. Seçim yeterince kirlendi. Seçim günü yaklaştıkça siyaset kirleniyor. Bunun en yakın örneği 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bazı haber sitelerinde yayınlanan tokat olayı. İftira atarken bu insanların çoluğu çocuğu var diye düşünmüyorlar. Ne koltukmuş. Ben bu kirlenen siyasete ortak olmayacağım. Bizi kimse de yıldıramayacak” dedi.

“BAYANA EL KALDIRMAM”

Yaşananların bir tezgah olduğunu kaydeden Haluk Alıcık, “O kardeşimizin gece yarısı evine gidip ailevi sorunlarını halleden bir kişiyiz biz. Eşimde burada 23 yıllık evliyim. Aileme yapmadığım bir davranışı başkasına nasıl yapabilirim. Ama siz 3-4 sene önce yaşanmış bir olayı kadınlar gününde yaşanmış gibi gösteriyorlar. Nasıl bir siyaset anlayışıdır bu.  Bu işi organize edenler aynı gün o bayanla görülüyor ve sonrasında bu servis ediliyor. Şimdi hiç kimse hiç birşey yapmamış gibi. Ama ne yazık ki PKK’nın sitelerinde beni küfrettirdiler. O bayana bir fiske vurduysam belediye başkanlığını bırakırım. Böyle saçmalık var mı? Karıncaya dahi incitmeyecek kardeşiniz olarak nasıl bir bayana el kaldırırız. Nasıl bir ahlaksızlıktır ki seçim arifesinde. Böyle mi seçimi kazanacaksınız. Sandıkta kazanamadığınız seçimi bunla mı kazanacaksınız. Ben halkın içindeyim. Benim Allah’a veremeyecek bir hesabım yok. Ama ben bu işi tezgahlayanların kimler olduğunu ortaya çıkaracağız. Zaten yargı süreci devam ediyor” ifadelerini kullandı.