Halk Eğitim Merkezinin Sağlık Caddesi üzerinde bulunan binasında düzenlenen etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ORTAOKULU EVDE EĞİTİMLE BİTİRDİ 

Bedensel engelli, Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Numan Oğuz için alınan araç, mini törenle teslim edildi. Ortaokulu evde eğitim alarak bitirdiği, bu yıl lise 1. sınıftan itibaren okula gitmeye başladığını belirten Oğuz, okula rahatlıkla gidip geleceği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, her şeyin insanlar için olduğunu, hiçbir şeyin garantisi olmadığını söyledi. Yücel, emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.  

“AMAÇ YARDIMSEVERLİĞİN ÖĞRENCİLERİN KİŞİLİĞİNDE KALICI KALMASI” 

Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncer Cünlü de evrensel bir değer olan yardımseverliği öğrencilerin kişiliğinde kalıcı kılmak amacıyla çalışmayı yaptıklarını belirterek, "Öğrencilerimizi yardımlaşma konusunda bilinçlendirmek, bir gencimizin ise ihtiyacını karşılayarak desteksiz bir yaşam kazanmasını sağlamak amacıyla 'Biz Hep Birlikte Biziz' adında proje başlattık. Bu projeye tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri maddi ve manevi katkıda bulundular. Aldığımız akülü tekerlekli sandalye genç kardeşimizin ihtiyacını gidermesine yardımcı olurken, öğrencilerimiz de bu davranışlarını yaşamları boyunca sürdürürler umudundayım" dedi.
  Öte yandan etkinlikte okulun resim sergisi ziyarete açıldı. Okul öğrencilerinin Çeşme’de katıldıkları ‘Genç Turizmciler’ yarışmasında hazırladıkları, ikincilik kazandıkları incirli Aydın kokteyli katılımcılara ikram edildi.