CHP Aydın milletvekili Av. Süleyman Bülbül, Kurban Bayramı nedeniyle ilçe örgütlerini gerçekleştirdiği bayramlaşma programlarına katıldı. Bayramın 2 ve 3’üncü günü gerçekleşen bayramlaşmalarda Çine, Germencik, İncirliova, Koçarlı, Didim, Köşk, Sultanhisar, Nazilli, Bozdoğan, Buharkent ve Kuyucak ilçe örgütlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Bülbül’e İlçe Başkanları ve yöneticileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları eşlik etti.

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM” 

Meclis’te 144 milletvekiliyle tek adam rejimine karşı savaştıklarını ifade eden milletvekili Süleyman Bülbül, “Sözde kaldırdıkları OHAL’i fiilen hala devam ettiren AKP, Meclis’i de etkisiz hale getirmek için uğraşıyor. Ancak başta Aydın olmak üzere, Türkiye’nin her türlü sorununun çözümü için Meclis’te sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

“TÜM İLÇE BELEDİYELERİNİ KAZANACAĞIZ”

Partililerle bayramlaşan Bülbül, her zaman her yerde partim ve halkım için çalışmaya devam edeceğini ifade etti. Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Bülbül, “Yerel yönetimler ülke yönetiminin temelidir. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlere konsantre olmalıyız. Unutmamak gerekir ki, Aydın'daki belediyelerde CHP’nin var olması demek Türkiye’nin aydınlık geleceğe bir adım daha yaklaşması demektir. Bunu bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Aydın’da Büyükşehir başta olmak üzere önceki dönemde yönettiğimiz belediyeler ile birlikte tüm ilçe belediyelerini de kazanacağız. Sosyal belediyecilik ve yatırımcı belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz. İnanıyorum ki Aydınlı hemşerilerimiz başarılı sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yine destekleyecekler” ifadelerini kullandı.