Nazilli’de kendisine boşanma davası açan eşi Tülin Duran ve kızı Tuğçe Duran’ın da aralarında bulunduğu kalabalığa pompalı tüfekle ateş açarak 5 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Mustafa Duran (52), sabah saatlerinde İsabeyli Mahallesinde saklandığı bir yakınının evinde polise teslim oldu.

MUTLULUK FOTOĞRAFI

Duran’ın polise verdiği ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenilirken, katliamda yaşamını yitirenlerin üç hafta önce aynı bahçede çektirdikleri aile resmi ortaya çıktı. 27 Haziran 2018 tarihinde çekildiği öğrenilen mutluluk fotoğrafında, ağabey Bekir, Birol ve eşi Emine Özlem Karakılıç, Kuzeni Mehmet Kahya, eşi Filiz Kahya, çocukları Utku yer alıyor. Tülin Duran’ın kızı Tuğçe Duran tarafından çekildiği tahmin edilen fotoğraf, aile fertlerini bir kez daha üzüntüye boğdu.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAKLAR

Saldırıda kolundan hafif yaralı olarak kurtulan Tülin Duran’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kızı Tuğçe ve yeğeni Şükran Karakılıç’ın durumlarının ağır olduğu belirtildi. Cinayet zanlısı Duran’ın emniyetteki sorgusu sürerken, olayda ölen Mehmet ve Filiz Kahya’nın Bozdoğan’ın Yazıkent Mahallesi’nde, Birol, Bekir ve Özlem Karakılıç’ın ise Bozyurt Mahallesinde toprağa verilecekleri öğrenildi.

Haber Videosu