Ligin ikinci yarısında sıkıntıların son bulacağını söyleyen Eker, ikinci yarı için ara transferi çok iyi değerlendirdiklerini, kaliteli oyuncular aldıklarını, Nazilli Belediyespor’un küme düşme gibi bir sorunu olmayacağını ifade etti. Kulüpte bir başkanlık sorunu, çekişmesi olmadığını açıklayan Eker, “Buna fırsat vermem. Birbirimize camia olarak sarılmak zorundayız. Sağlık sorunlarımdan dolayı görevimi bırakıyorum. Taraftarlarımızdan anlayış ve hoşgörü bekliyorum” dedi.
  Ligin ilk yarısını küme düşme potasında bitirerek zor günler geçiren Nazilli Belediyepor’da yapılacak olan Genel Kurul öncesinde Başkan Erdoğan Eker’in görevinden istifa etmesi, camiada şaşkınlık yarattı. 12-19 Ocak’ta yapılacak olan Genel Kurul hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı camiada başkan adaylarının kim olacağı ise merak konusu oldu.

TÜRKER’E DESTEK 

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a kendisine ve kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Erdoğan Eker, adaylığını açıklayan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker için, “Yıllarca yönetimin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kardeşimizdir. Şimdi de başkan olarak hizmet vermek istiyor. Buna saygı duymak ve kendisinin önünü açmak gerekir. Ben Nazilli Belediyespor'un her zaman yanında olacağım. Tüm Nazilli’nin spordaki gururu Nazilli Belediyespor’u kucaklaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.