Koçarlı Belediyesi, ilçedeki öğrencileri vizyondaki Arif V 216 filmine götürdü. Telefonla ilçedeki öğrenciler tek tek aranarak sinemaya davet edildi. Sinemaya gitmek isteyen 134 öğrenci otobüslerle alınarak Efeler’e sinemaya getirildiler.
  Koçarlı’da sinema olmadığı için ilçedeki çocukları hem sinemayla tanıştırmak, hem de güzel vakit geçirmelerini sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Koçarlı’daki Kültür Merkezimizde bazı zamanlarda gerek Büyükşehir Belediyemiz ile, gerekse değişik tiyatro gruplarıyla organizasyonlar yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte çocuklarımızın sanatsal etkinliklere daha fazla katılmalarını sağlayacağız” dedi.
   Koçarlılı miniklere de seslenen Başkanı Öztürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, istikbal nurusunuz. Kendinizin ne kadar mühim ve kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz" şeklindeki seslenişinden örnek vererek, “Kültürel ve sosyal açıdan donanımlı yetişebilmeleri, hayal dünyalarında yeni bir pencere açabilmek ve yarıyıl tatilinde eğlenceli bir anı bırakabilmek için geleceğin anahtarı çocuklarımızla sinema keyfi yaptık. Bize güvenerek çocuklarını bize emanet eden sayın velilerimize ve etkinliğimize katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
  Öğrencilere ikinci dönemde derslerine iyi çalışmalarını öneren Başkan Mutlu Öztürk, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı, ikinci yarıyıl döneminin tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyip başarı temennilerini iletti.