Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Ayşe Şerifoğlu, Yusuf Atak, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tünk, Nurettin Öztürk, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel, Muhtarlar büro müdürü Remziye Aheste, park bahçeler, temizlik işleri, fen işleri birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Muhtarlar günü etkinlikleri kapsamında sabah Atatürk anıtına çelenk koyan muhtarlar, öğleden sonra Belediye Başkanı Özer Kayalı ile bir araya gelince mahallelerin devam eden çalışmaları, programa konulan çalışmalar, aksaklıklar ve ve düzenlemeler hakkında mahalle mahalle bilgilendirmeler birim şubelerince yapıldı. Yapılan toplantıda konuşan Başkan Kayalı, muhtarların yerel demokrasinin en köklü ve önemli unsuru olduğunu belirterek "Vatandaşlarımızla birebir iletişim içerisinde olan muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri çok önemsiyor ve her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Mahallelerde yaşanan sorunların çözümü için Kuşadası Belediyesi'nin yetki ve sorumluluk alanı içerisinde tüm birimlerimiz ile koordinasyon içerisinde çalışıyoruz" dedi.
Kayalı, akşamda muhtarlara ARYA Tesisi Pusula Restorant'ta akşam yemeği verdi. Kayalı, ayrıca muhtarlara günün önem ve anlamı olarak çanta ve çeşitli hediyeler verdi.