Nazilli Belediyesi, Kahkahalı Tınılar adlı gösteriyi Mehmet Yüzügüler Konferans Salonu’nda sahneledi. Klasik müzik ve opera alanında eğitim almış müzisyenlerin görev aldığı gösteride ilk olarak piyano, viyola, çello ve keman gibi klasik müzik enstrümanları ve operada kullanılan ses türleri uygulamalı olarak anlatıldı. Deniz Galip Oygür’ün yapımcılığında sahnelenen gösteride  piyanoda Swetlana Palatkina Yılmaz, viyolada Elena Ulugüner, kemanda Peter Mcayew, çelloda Umut Balta görevalırken, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim görevlisi soprano Olcay Şahin, soprano Yelin Pelin Başlıoğlu ve tenor Ali Şafak Ceylan sahne aldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI 

Gösteride Yeliz Pelin Başlıoğlu Carmen Operası’ndan Habanera,  Olcay Şahin Don Giovanni Operası’ndan Zerlina Aryası  ve Hoffman’ın Masalları Operası’ndan kukla bebek aryası, Tenor Ali Şafak Ceylan Palyaço Operası’ndan Palyaço  aryası, Umut Balta, Carmen Operası’ndan Matador aryasını seslendirdi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Etkinlik hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Olcay Şahin, “Klasik müzik ve opera eğitimi almış müzisyenler olarak yaşadığımız bu bölgede özellikle çocuklara mesleğimizi anlatmak istedik. Bizi davet eden Nazilli Belediyesi yetkililerine  teşekkür ediyorum. Nazili’de olmak bizi çok mutlu etti. Bu gösteri çocuklar içindi ama büyükler için olan verisyonunu da ileride Nazilli’de sahneleyeceğiz” dedi. Kahkahalı Tınılar gösterisi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Haber Videosu