AY-SİAD yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Aydın Valisi Köşger, tüm yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak faaliyet alanları hakkında bilgi aldı. 
  Dernek olarak kuruldukları günden itibaren hem üyelerin birbirleriyle güçlü ilişkiler kurması, hem de sosyal sorumluluk projeleri noktasında ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Başkan Gündüz, hayata geçirilen ve henüz plan aşamasında olan tüm projeleri Vali Köşger’e aktardı.

AYDIN VE TÜRKİYE İÇİN DAİMA GÖREVE HAZIRIZ”

Aydın ekonomisine ve dolayısıyla ülke ekonomisine yön veren, ticari hayatın içerisindeki insanların sivil toplum kuruluşu çatısı altında bir araya gelerek faaliyetlerde bulunmasını takdir ettiğini belirten Köşger, ihtiyaç duyulan konularda Aydın Valisi olarak kapısının her zaman açık olduğunu iletti. 
  AY-SİAD'ın milliyetçi, maneviyatçı ve mukaddesatçı duygularla hareket ettiğini belirten Gündüz, “Şehrimiz ve ülkemiz adına maddi manevi üzerimize düşen her konuda dernek olarak daima göreve hazırız. Elimizden geldiğince toplum yararına projeler geliştirmeye çabalıyor ve buna ciddi manada mesai harcıyoruz” dedi. 
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, AY-SİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.