Aydın Valiliği tarafından DSİ Misafirhanesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ile daire müdürleri, belediye başkanları, kaymakamlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende  Vali Köşger, protokol üyeleriyle tokalaşarak bayramlarını kutladı.

24 SAAT NÖBETTEYİZ 

 Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve güzel bir bayram geçirdiklerini dile getiren Vali Köşger, “Memleketimizde ve Aydın’da çok güzel bir bayramı idrak ediyoruz. Allah bize huzur, barış ve esenlikler içinde nice bayramlar kutlamayı nasip etsin. Arife günü bütün taraflar ile birlikte, Aydın’ın bütün ana güzergahlarını havadan da olmak üzere denetledik. Buradan yirmi dört saat nöbetleri başında bulunan güvenlik güçlerimizin, sağlık ve itfaiye ekiplerimizin bayramını tebrik ediyorum. İlimizde şu ana kadar asayişle ilgili bana yansıyan herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

SÜRÜCÜLERİ UYARDI 

Bayram tatiline çıkan sürücüleri trafik kurallarını uymaları uyarısında bulunan Vali Köşger, “Sürücülerimizden ve bütün vatandaşlarımızdan dileğimiz, ‘varacağınız yere beş dakika geç varın, ama acı sonuç olmasın, her zaman geç varmak, hiç varmamaktan iyidir.’ Vatandaşlarımıza hatasız kazasız yolculuklar diliyorum. Lütfen trafik kurallarına uyalım” diye konuştu. Bayramlaşma töreninin ardından Vali Köşger, huzurevi ve hastaneleri ziyarette bulunarak vatandaşların da bayramını tebrik etti.