Aydın Futbol 1. Amatör Küme takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor'a, Bayan Voleybol Takımı ziyaret gerçekleştirdi. Futbol takımı, voleybol takımını çiçekle karşılarken, voleybol takımı da futbol takımına baklava ikramında bulundu. Her iki branşın sporcuları da yeni sezon için birbirlerine başarılar diledi.

DESTEK SÖZÜ

Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı Kaptanı İlyas Dursun, Filenin Sultanları'nı tribünden her maçta destekleyeceklerini ifade etti. Aydın Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Kaptanı Seda Arısoy ise kaptan İlyas Dursun'a takım adına baklava yedirdi.

"HEDEFİMİZ DOĞRULARI YAPMAK, SONUCUNU GÖRMEK"

Futbol takımıyla ilgili görüşlerini belirten Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin, "Sultanlarımızın bu ince ziyaret düşünceleri için teşekkür ediyoruz. Sultanlarımız bir spor kulübü olmanın güzelliğini gösterdiler. Futbolda hazırlıklarımızı 1 Ağustos'tan bu yana sürdürüyoruz. 5 hazırlık maçı oynadık, maçların skorları çok önemli değildi. Sezona iyi çalıştık. Yeni sezondan beklentimiz öncelikle centilmenlik içerisinde futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak. Hedefimiz doğruları yapmak, sonucunu görmek" dedi.

"İLK 6 İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ"

Sultanlar hakkında da bilgi veren Mersin, "Deneyimli bir kadro oluşturduk, hem idari anlamda, hem de sportif anlamda. Transfer ettiğimiz yabancılar takıma hızlıca uyum sağlarlarsa güzel işler yapacağımızı düşünüyoruz. Çok büyük bütçelerle oynanacağız ancak bizim o kadar bütçemiz yok" ifadelerini kullandı.