Nazilli Anadolu Lisesi “Sevdadandır” temalı şiir ve müzik dinletisiyle kulakların pasını sildi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’nde öğretmen ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu dinletiyi Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi Güney, Nazilli Öğretmenevi Müdürü Nail Çakan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi. Dinletide Orhan Veli, Ataol Behramoğlu, Bahattin Karakoç gibi şairlerin aşk şiirleri ve ölümsüz romantik şarkılar seslendirildi.

AŞK ŞİİRLERİ DİLE GELDİ

Öğretmenler Filiz Baysal, Hidayet Karabay, Osman Erşan ve Yahya Dinçtopal’ın öncülüğünde hazırlanan 13 aşk şarkısı ve şiirinin sunulduğu dinletide öğrenciler Selen Ömeroğlu, Beyza Elmalı, Ayşegül Urunca, Aysel Akdağ, Serra Öğütcen, Özgür İlter, Erdem Akgün, Atıl, Melisa Ünal, Öykü Öztürk, İclal Güngör, Ertuğrul Gör şiirleri, Aliye Ülgen, Hatice Başçı, Feyza Genzileli, Beyzanur Şahan şarkıları yorumladı. Gitarda Alperen Baydur ve Osman Erşan, bağlamada Furkan Güngör ve Eren Güneş, piyanoda Yahya Dinçtopal, kemanda Kevser Zeybek, bendirde Enes Çakaloğlu şarkı ve şiirlere enstrümanlarıyla eşlik etti.

HAZIRLAYANLARI TEBRİK ETTİLER

İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan dinletinin sonunda Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi Güney ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Akgün, kısa birer konuşma yaptı. Hanifi Güney dinletiyi hazırlayan öğretmen ve öğrencilerle gurur duyduğunu ifade ederken, katkılarından dolayı Latif Akgün ve salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti. Latif Akgün ise dinletiyi çok başarılı bulduğunu ifade ederek hazırlayan öğretmenlere çiçek takdim etti.

Haber Videosu