Ziyarette ev sahipliğini, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Teke, Enver Demirtaş ve Celal Gümüş, Meclis Üyeleri İzzet Dönmez, Gül Börekçi ile Figen Çevrem Gürsoy yaptı.
  Ziyarette kurumların işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Vegan Festivali, Yelken Şampiyonası ve 19 Mayıs etkinlikleri hakkında bilgiler veren Karataş, ilçede son zamanlarda gerçekleşen festival ve etkinliklere katılımın arttığını, halkın yapılan işlere teveccüh gösterdiğini belirtti. Bu etkinliklerin ulusal basında da yer aldığını, böylelikle Didim’in tanıtımına da katkı sağladığını söyledi. 
  DTO Başkanı Hilmi Erbaş, yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek, “Tüm kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek, temel sorunlarımızı en baştan ele alarak ciddi adımlar atmalıyız. Didim’in takıldığı konuları beraber ortak akılla aşmalıyız” dedi.

DİDİM ESKKK’DAN ZİYARET

Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Başkan Vekili Abdulkadir Mirza, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Gümüş, Musa Ada ve İbrahim Serin de, DTO'ya 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kartal ve Meclis Üyesi Tevfik Güroğlu’nun ev sahibi olduğu ziyarette ESKKK yönetimi Ticaret Odası yönetimine 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyarette ilçe ve ülke ekonomisi, ilçe esnafının ve tüccarının durumu ve beklentileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kurumların beraber gerçekleştirebileceği çalışmalar değerlendirildi.