Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, ligin 4’üncü haftasında Denizli ekibi Kale Belediyespor’un konuğu oldu. Rakibini Berkay (3), Umutcan ve Cantürk’ün golleriyle 5-1 mağlup etmeyi başaran siyah beyazlılar, sezon başından bu yana beklenen patlamayı Kale Belediyespor karşısında yaptı. Efe aldığı galibiyetle kendine gelirken, alınan üç puan ve oynanan futbol ise camiayı sevindirdi.

“SERİLERE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan ve oynanan futboldan memnuniyet duyduğunu belirten Teknik Patron Ergun Ortakcı, “İdeal kadromuzla çıktığımız ilk maçtan üç puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Sezon başındaki ilk üç maçta düşündüğümüz şeyler olmadı ve şanssızlık gibi bazı etkenler devredeydi. Bu maçla ligi başlattığımızı düşünüyorum. Bir an evvel alabildiğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Bundan sonra arka arkaya yapacak olduğumuz seri galibiyetlerle son aldığımız galibiyeti pekiştirmeyi hedefliyoruz. Forvet hattında da golcü oyuncumuzu oynatmak, üretken bir skor elde etmemize yardımcı oldu. Tabi ki bütün oyuncularımızın da görevini iyi yapması skora etki yaptı” dedi.   

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Takımda taşların yerine oturmaya başladığını dile getiren Ortakcı, “Yeni gelen 3-4 arkadaşımızın fizik kalitelerini yükseltip onları takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Tunahan ve Okan da oynayacak seviyeye geldiğinde takımımızda büyük bir rekabet ortamı oluşacak. Bu da bizi başarıya daha kolay ulaştıracak. Güçlü bir takımız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımla güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.