Geçtiğimiz aylarda Galatasaray Spor Kulübü'nün Antalya’da düzenlediği kampa katılan Didim GS Futbol Okulu, kampa düzenli ve devamlı iştiraki nedeniyle kulüp yönetimince ödüle layık görüldü. Bu çerçevede Didim GS Futbol Okulu Antrenörü Serhat Çalışkan’a, kupa ve madalya takdim edildi. Törene Didim GS Futbol Okulu'nda eğitim gören geleceğin futbolcuları da katıldı.
Antalya’da kazanılan kupa ve madalya ise Antrenör Serhat Çalışkan tarafından, Didim GS Futbol Okulu Kurucusu ve Didim Galatasaray Taraftar Derneği yöneticisi Naci Saygın’a hediye edildi. 
    Kendisine yapılan jestten dolayı teşekkür eden İşadamı Naci Saygın, Didim GS Futbol Okulu'nun Didim’de daha güzel çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek desteklerinin devam edeceğini söyledi.
  Didim GS Futbol Okulu Antrenörü Serhat Çalışkan da, Didim’deki çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini, kulübün her türlü kampına katıldıklarını söyledi. Didim’deki çalışmaları haftanın 4 günü sürdürdüklerini belirten Çalışkan, “Yaş gruplarına göre çalışmalarımız devam ediyor. 5-13 yaş arasında futbola gönül vermiş çocuklarımızı kulübümüze bekliyoruz. Kayıtlarımız yıl boyunca devam ediyor" diyerek 2014 yılından bu yana desteğini sürdüren iş adamı Naci Saygın'a teşekkür borçlu olduklarını aktardı.