Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki merkezinde yapılan kura çekimlerine Nazilli Belediyespor’dan Ahmet Turan katılırken, Aydınspor 1923 kulübünden herhangi bir isim katılmadı. Yapılan kura çekimi sonrasında Nazilli Belediyespor Beyaz Grup'ta ve Aydınspor 1923 3.Grupta yer aldı.

NAZİLLİ BEYAZDA

27 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Lig'de Beyaz Grup'ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor'un rakipleri; Silivrispor, Kırklarelispor, Fatih Karagümrük, Pendikspor, Sakaryaspor, Bandırmaspor, Altay, Karşıyaka, Nazilli Belediyespor, Fethiyespor, Zonguldak Kömür, Bugsaşspor, Hacettepe, Konya Anadolu Selçuk, Gümüşhane, Niğde Belediyespor, Kahramanmaraşspor, Şanlıurfaspor oldu.

EFE 3.GRUPTA

3.Lig 3.Grupta mücadele edecek Aydınspor 1923'ün rakipleri ise, Kocaelispor, Karacabey Birlikspor, Ankara Adliyespor, Utaş Uşakspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Çorum Belediyespor, Kızılcabölükspor, Tekirdağspor, Sultanbeyli Belediyespor, Osmaniyespor, Payasspor, Tarsus İdman Yurdu, Düzyurtspor, Arsinspor, Elaziz Belediyespor, Cizrespor, Karaköprü Belediyespor’dan oluştu.

“NAZİLLİ’YE ZİRVE YAKIŞIYOR”

Gruptaki takımların birbirini az çok tanıdığını ve bildiğini söyleyen Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker, kura çekimi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bu sene takımına çok sayıda takviye yapan Amedspor’un grubumuzda yer alamamasını ben iyi karşıladım. Ligi yakından tanıyan ve iddialı olarak lanse edilen birçok takımın diğer grupta olması nedeniyle Nazilli için şanslı bir grup olduğunu düşünüyorum. Lige iyi ve huzurlu başlamak, seri galibiyetler önemli. Lige iyi bir başlangıç için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz gerekiyor. Allah bizim yardımcımız olsun. En popüler rakibimizin de Niğde Belediyespor olacağını düşünüyorum. Nazilli bu sene akıllı, temkinli ve şevkli maçlar oynayacağına inanıyorum. Geçen seneki hataları yapmadan bu sezon Nazilli’ye yakışan bir şampiyonluğu getirebiliriz."

AKYEL'E GÜVEN TAM

Teknik heyete ayak uyduracaklarını dile getiren Eker; "Teknik Direktörümüz Fatih Akyel, futbolculuğundan bildiğimiz gibi çok hırslı birisi. Eğer onun hırsını Nazilli Belediyespor olarak önünü açar, ona ayak uydurursak Nazilli Belediyespor bu yıl 2. ligin çok dikkat çeken ve favorisi olan takım olur. Bugün itibariyle güzel ve nokta transferlerle çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.