Ali Çakar’ın türküleriyle başlayan gece Aleyna Tilki’nin şarkılarıyla son buldu. Cumhuriyet meydanına kurulan dev platformda şarkılarını seslendiren şarkıcıların performansına meydanı tıka basa dolduran Karacasulular da eşlik etti. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’nın ev sahipliği yaptığı konsere, Başkan yardımcısı Erdinç Gümüş, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Kayahan, Sevgi Kulcu Öncü, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ali Akar ve merkez ve mahallelerden gelen binlerce Karacasulu katıldı.

BAŞKANDAN HARMANDALI GÖSTERİSİ


Konser öncesi konuşan Başkan Büyükyapıcı, Karacasuluların ilgisinden son derece memnun kaldığını ifade edip ‘Karacasu’yumla, Karacasulu hemşerilerimle bir kez daha büyük gurur duydum” dedi. İlk olarak sahneye çıkan Ali Çakar Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirdi. Karacasu’nun enerjisi çok yüksek bir ilçe olduğunu ifade eden Çakar, Karacasu Seramikçileri Dayanışma Derneği Başkanı ve Öztürk Seramikçilik sahibi Selahattin Öztürk’ün istek talebini de kırmayarak istediği türküyü seslendirdi. Çakar’ın Harmandalı talebini geri çevirmeyen Başkan Mustafa Büyükyapıcı, Belediye Meclis Üyesi Sevgi Kulcu Öncü ile birlikte zeybek oynadı.

ALEYNA TİLKİ COŞTURDU


10 yıl marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterisinin ardından konser programının ikinci bölümünde sahneye çıkan Aleyna Tilki kendi şarkılarının yanı sıra türkü, arabesk, özgün müzik gibi farklı tarzlardaki unutulmaz şarkıları seslendirdi. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği şarkıcı sahnedeki enerjisi ile de kalabalığı meydanda tutmayı başardı. Konserin son bölümüne kadar izleyenler alandan ayrılmazken konser başladığı gibi coşkulu bir şekilde sona erdi. Başkan Büyükyapıcı her iki şarkıcıya da çiçek takdim ederek teşekkür etti.