Esnaf lokantalarından kebapçılara hatta fast food resturantlarına kadar mekanlar iftar menüleri hazırladı. İftar için her bütçeye uygun seçenek bulunan Nazilli’de 10 lira ya da 40 liraya da iftar yapabilirsiniz.

10 LİRAYA İFTAR

Nazilli’de en uygun iftar menüsü Toprak Ev Yemekleri’nde bulunuyor. Lokanta sahibi Ramazan Doğu çorba, ana yemek, pilav ve salatadan oluşan menüyü 10 liradan müşterilerine sunduklarını belirterek, “Ana yemek olarak etli veya tavuklu yemekler hazırlıyoruz. Yanında pilav yerine makarna veya cacık seçeneklerimiz de var” dedi.

FAST FOOD SEÇENEĞİ DE VAR

Nazilli’de vatandaşlar tarafından iftar için en çok tercih edilen mekanlar ise kebap restaurantları. Nazilli’nin köklü kebapçılarından Kervan, zengin menüsü ve bol seçeneğiyle müşterilerini bekliyor. Kervan’da çorba olarak ezogelin ve mercimek seçenekleri var ancak ana yemek olarak ızgara çeşitleri, acılı Adana, acısız Urfa, kuzu şiş, dana şiş, tavuk şiş ve tavuk kanat, İskender gibi bol seçenek mevcut. Ayrıca yemeğin yanında içli köfte, hurma, ezme ve mevsim salatası ikram olarak geliyor. Tatlıyla birlikte Kervan’da bir iftar menüsü yaklaşık 35 liraya mal oluyor.

YÜZDE 20 İNDİRİM

Morgi’s Fast Food Restaurant da Ramazan dolayısıyla indirime gitti. Morgi’s’te tavuk dürüm menüler, çorba, salata ve meşrubatla birlikte 14-18 lira, et dürüm menüler ise 20 ila 25 lira arasında değişiyor. İşletme sahibi Çetin Çelik, iftar menülerinin fiyatlarının normal fiyatlara oranla yaklaşık yüzde 20 indirimli olduğunun altını çizdi.

KURUÇEŞME’DE İFTAR KEYFİ BAŞKA

Nazilli’nin nezih mekanlarından Kuruçeşme Kafe de müşterileri için iki farklı iftar menüsü hazırladı. Her iki menüsü de oldukça zengin olan Kuruçeşme Kafe’de ilk seçenek içinde Rus Salatası, acılı ezme, haydari, hurma ve zeytin olan ordövr tabağı, ardından ana yemek olarak çorba, ızgara köfte veya ızgara tavuk, cips, meşrubat, salata veya cacık, tatlı olarak ise güllaç veya fırında sütlaç seçeneklerinin olduğu 50 liralık menü. Ana yemek olarak et sotenin sunulduğu ikinci menünün fiyatı ise 60 lira.