NTO’ nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başsavcı Mehmet Akif Dönertaş, Buharkent Kaymakamı Muhammet İkis, Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge, Kaymakam Refiki Bekir Yalçın, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Taşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Hakdan Öztürk, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu ile NTO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

“NTO BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler tarafından karşılanan konuklar, iftar yemeği vesilesiyle bir araya geldikleri için duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli ve bölgesinin kent kültürü olan insanlardan oluştuğunu belirterek Nazilli Ticaret Odası’nın da projeleri ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bölgeyi temsil anlamında çok başarılı faaliyetler yürüttüğünü, önemli işler başardığını ifade etti. Aydın'ın doğusundaki ilçeler olarak birlik ve dayanışma içinde bir görüntü verdiklerini söyleyen Vali Köşger, Aydın’ın lokomotifi olan topraklarda bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.

GELİŞME İÇİN BİRLİK MESAJI

NTO Başkanı Nuri Arslan ise, “Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisini verdik diye düşünüyorum. Üstünde yaşadığımız topraklar tarihi medeniyetlere, kültürlere ve en önemlisi evrensel hoşgörüye ev sahipliği yapmış yerlerdir. Nazilli Ticaret Odası olarak göreve geldiğimiz 2013 yılından bugüne kadar üyelerimizin her şeyin en iyisine layık oldukları düşüncesiyle hareket ettik. Tüm çalışmalarımızı bugüne göre değil gelecekteki ihtiyaçlara göre planladık. Vizyonu ve misyonu olmayan kurumların yok olmaya mahkum olduklarına inanıyoruz. Bölgemizin gelişmişlik seviyesini ve yaşam kalitesini arttırmaya kararlıyız. Başta Valimiz Yavuz Selim Köşger olmak üzere davetimize icabet eden tüm Kaymakam ve Belediye Başkanları ile kurum temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi. İftar yemeği Müftü Necati Topaloğlu’nun dua etmesiyle sona erdi.