Bu markaların dışındaki büyük-küçük her türlü motosikletin bakım ve onarımını gerçekleştiren Power Motor, yol yardım hizmeti de veriyor. Sürücülerin, motosikletlerini güvenle teslim ettiği Power Motor'un sahibi Ahmet Issı, motosiklet sürücülerine en iyi ve en kaliteli hizmeti, güler yüzle sunduklarını söyledi.

24 YILLIK TECRÜBE

32 yaşındaki motor teknisyeni Issı, "Mesleği, motor tamir ustası olan babam İsmet Issı'dan öğrendim. 8 yaşından beri motosikletlerin üzerinde çalışıyorum. 24 yıllık bir tecrübem var. Bu tecrübemi, ekip arkadaşlarımızla birlikte işime yansıtıyorum" diye konuştu.

6 MARKANIN YETKİLİ SERVİSİ

Bajaj, Kanuni, Mondıal, Kymco, Kuba ve Rks marka motosikletlerin İncirliova'daki tek yetkili servisi olduğunun altını çizen Issı, "Markası ve modeli fark etmez büyük-küçük her türlü motosikletin A’dan Z’ye kadar bakım ve onarımını yapıyoruz. Servis ile bakım ve onarım hizmetinin dışında yedek parça satışımız da mevcuttur" dedi.

SAYILI USTALARDAN BİRİSİ

Issı, Mondial Rx3i Evo motosikletin bakım ve onarımı yapan sayılı ustalardan birisi olduğunu belirterek, "Ülkemizin farklı illerinden vatandaşlarımız, Mondial Rx3i Evo motosikletlerinin arıza tespiti, bakımı ve onarımı için iş yerimize gelmektedir. Bugüne kadar Aydın’ın yanı sıra İstanbul, Antalya, Adana, İzmir, Manisa ve Denizli’den gelen motosiklet sürücüleri oldu. Bu motosiklette, Türkiye’nin sayılı servislerden birisiyim. Kendimi bu motosiklette çok geliştirdim" ifadelerini kullandı.

RANDEVU SİSTEMİ

Büyük motosiklet sürücülerine randevu ile hizmet verdiklerini dile getiren Issı, "İş yerimiz, Pazar günü hariç haftanın 6 günü 08.00 ile 20.00 saatleri arasında açıktır. Büyük motosikletlerin bakımı ve onarımı zaman alıyor. Bundan dolayı bu motosiklete sahip sürücülere, randevu veriyoruz. Böylelikle sürücülerin zaman kaybını önlüyoruz. Küçük motosiklet sürücüleri ise gün içinde istedikleri zaman motosikletlerini iş yerimize getirebilir" dedi.

YOL YARDIMI

7 gün 24 saat yol yardım hizmeti verdiklerini de dile getiren Issı, motosikletinde meydanda gelen arıza nedeniyle yolda kalan sürücünün yardımına koştuklarını ifade etti.