CHP’li gençler hazırladıkları sosyal projeyle, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın da desteğini alarak eski okulu kültür merkezine dönüştürmek istiyor.

ÇERÇİOĞLU VE ATAY’DAN DESTEK

Projeye destek veren Başkan Atay, CHP Efeler Gençlik Kolları, Efeler Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçe İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Merkezini Serçeköy’e kazandırmak için yoğun çalışmalara başladı. Kültür merkezinin açılışını kısa sürede gerçekleştireceklerini ifade eden CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, "Göreve geldiğimiz günden bu güne hep sosyal projelere yöneldik. Ayrıca gençlerin biraz destekle güzel işlere imza atabileceğini kamuoyuna gösterdik. Bu tarz projelerimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemedi. Fatih Başkanım da göreve gelir gelmez bizleri makamında ağırladı ve bizlerden projeler üretmemizi istedi. Ben ve arkadaşlarım da kısa sürede kültür merkezi projesini ortaya çıkarttık. Serçeköy'e inşallah hayırlı olacaktır’’ dedi.

"BU PROJE BAŞLANGIÇ"

Bu projenin daha başlangıç olduğunu söyleyen, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, "Tahmin ediyoruz ki 5-6 gün içerisinde bu projeyi tamamlayacağız. Sonrasında Fatih Başkanımızı ve tüm vatandaşlarımızı açılışı gerçekleştirmek üzere Serçeköy'e davet edeceğiz. Yapacağımız açılışla birlikte, Efeler Belediyesi Serçeköy Kültür Merkezi, Serçeköy'ün hizmetine girmiş olacak." diye konuştu.