Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gerçekleşen ziyarete, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu, Okul Müdürü Abdullah Yavuz, Müdür Başyardımcısı Hasan Yıldız, Koordinatör Müdür Yardımcısı Osman Tahal ile Tarih Öğretmeni Ercan Akça da katıldı 

"ÜLKENİN YILMAZ SAVUNUCULARI GENÇLERİMİZDİR"

Ziyaret sırasında Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, getirdikleri baklavayı askerlere ikram etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, "Son günlerde gelen şehit haberlerinden sonra bize son derece moral veren bir ziyarette bulundunuz. Bu okul ve bu öğrenciler bizi çok mutlu etti. Öğrenci kardeşlerimizin bu ziyareti son derece moral verici" dedi. Şahin, Türk gençliğinin ülkenin yılmaz savunucuları olduğunu, öğrencileri yıl sonunda karneleriyle birlikte yeniden beklediklerini dile getirdi.  
  Ziyarette askerlerle çay içip sohbet eden öğrenciler, askerler ve komutanlarını okullarına davet etti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.