Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmada mücadeleye iyi başlayan taraf Kuyuluspor oldu. 36’da serbest vuruş kazanan yeşil beyazlı ekipte topun başına geçen Ahmetcan müthiş bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Kuyuluspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Aydın Büyükşehir Belediyespor maça etkili başlayan taraf oldu. 48’de sağ kanattan Hakan’ın pasında Ahmet Yasa skoru eşitledi: 1-1. 
  77’de Kuyuluspor’da Ensar uzaklardan sert vurdu, kalecinin müdahalesi sonrasında dönen topu Deniz tamamladı ve Kuyuluspor yeniden öne geçti: 2-1. 85’te golü atan Deniz ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 88’de son sozü ilk golün organizesini yapan Hakan ve Ahmet Yasa söyledi. Hakan’ın yine asistinde Ahmet topu ağlara gönderdi ve maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Mücadele her iki takımın da birer golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 
  Bu sonuçla ilk haftayı BAY geçen Kuyuluspor ikinci haftadaki zorlu mücadeleden ilk puanını aldı. Aydın Büyükşehir Belediyespor ise puanını 4 yaptı.