Bu sezon CEV Kupası’nda final oynamasına rağmen ligde baraj maçları sonucunda ligde kalmayı başaran Aydın Büyükşehir Belediyespor’da antrenör Mustafa Umut Uysal ile yollar ayrılmıştı. Mavi beyazlılar, Uysal’ın yerini çabuk doldurdu. Nilüfer Belediyespor’u çalıştıran ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Alper Hamurcu, Aydın Büyükşehir Belediyespor’un yeni antrenörü oldu. Hamurcu, Aydın ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TRANSFER RAPORU 

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin, yeni sezonda iddialı bir ekiple üst sıraları zorlayacaklarını söyledi. Yeni Antrenör Hamurcu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını başladıklarını kaydeden Mersin, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilk olarak teknik heyeti belirledik. Alper Hamurcu, çok sayıda kulüpten gelen teklifleri reddederek bizi tercih etti. Genç hocamızla yeni sezonda iyi işler başaracağız” dedi.

FİNAL OYNAMIŞ BİR TAKIM ALDIM 

Hamurcu ise, Aydın’daki voleybol heyecanından oldukça etkilendiğini belirterek, “Aydın’da harika bir voleybol atmosferi var. Bu beni çok etkiledi. Avrupa’da final oynamış bir takımın başına geçtim. Devamlı kupalara katılan ve ligde üst sıraları zorlayan bir ekip olacağız. A Milli Takımın maçlarından dolayı bir süre kampta olacağım. Daha sonra Aydın’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağım” diye konuştu.