Didim Belediyespor, devre arasında olağanüstü genel kurula gitti. Çoğunluk aranmaksızın kulüp tesislerinde yapılan genel kurula mevcut yönetiminden hiçbir yönetici katılmazken, sadece yedek yönetim kurulu üyelerinden Hakan Gürsoy hazır bulundu. Genel kurulun Divan Başkanlığına Ahmet Eren, katip üyeliklerine de Nevzat Kafadaroğlu ve Azizi Çıtır seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporu Hakan Gürsoy tarafından okundu.  

“FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ”

Okunan faaliyet raporunda, “8 Haziran 2018 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısından sonra yönetim kurulu olarak Bölgesel Amatör Ligi'nde A takımı olarak hedefimiz grubumuzda şampiyon olup profesyonel 3. Lig'e çıkmaktı. Yaşanan şansızlıklardan dolayı bunu başaramayıp şu an grubumuzda 9. sırada bulunmaktayız. Bu zorlu süreçte bundan sonraki hedefimiz takımımızı şu an mevcut olduğu ligde tutmaktır. Diğer branşlarda ise voleybol midi takımımız grubunda lider durumda. Altyapı olarak U12, U14, U15, U16, U17 ve U19  olmak üzere toplam 6 kategoride müsabakalara katıldık. Bu kadar çok branşta katılmamızın sebebi gençlerimizin spor yapmasını sağlamak ve başarılı olan sporcularımızın yükselmesini için önlerini açmaktır. Dernek olarak 8 Haziran 2018-9 Ocak 2019 tarihleri arasındaki dönemde genel kuruldan devreden 4.812.89 TL devreden ile birlikte 1.181.562.29 TL çeşitli gelirler topladık. Aynı dönemde çeşitli gider olarak 1.411.813.29 TL harcanmıştır. Dernek olarak kulüp hocalarımıza ve çalışanlarımıza toplam 230.250.000 TL borçlanmıştır. Halk Bankası hesabında 4.812.29 TL mevcuttur” ifadeleri yer aldı. 
  Raporun ibra edilmesi için oylama yapılması istendi. Ancak bazı üyeler şeffaf olmayan ve yetkili bir ağızdan bu rapordaki ekonomik durumun anlatılmadığı gerekçesiyle hesap sorulması, ibra edilememesi gerektiğini savundu. Kulübün hukuksal olarak sorun yaşamaması noktasında faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda mavi beyazlı ekibin yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Bedri Altıntaş, Necdet Özer, Bektaş Şeker, Meftun Demir, Hakan Gürsoy, Aydan Aşık Turgut, Orhan Kaya, Deniz Aktaş, Hüseyin Ceylan.” 
  Denetim Kurulu asil üyeliğine, Hakan Koşar, Nevzat Kafadaroğlu, Aziz Çıtır, Federasyon delegeliğine Bedri Altıntaş, Meftun Demir, Hakan Gürsoy seçildi. Yönetim Kurulu listesindeki isimler Başkanlığa Bedri Altıntaş’ın getirilmesine karar verdi.

"KURUMSALLAŞMA NOKTASINDA ADIMLAR ATACAĞIZ"

Basına bir açıklama yapan yeni Başkan Bedri Altıntaş, Didim Belediyespor'da daha önce de başkanlık yaptığını, bugünkü durumun futbol takımları için yaşanabilecek bir durum olduğunu belirtti. Altıntaş, “Bu tür şeyler her zaman yaşanabilir, heyecanı da oradan geliyor. Ben amatör kümeye düştüğü yıl yöneticiliği bırakmıştım üzülmüştüm ama geçen yıl tekrar BAL’a çıkınca sevinç yaşadım. Kulübe kalan 230 bin liralık borç ödenemeyecek bir borç değil. Sezonda tutunabilmemiz için yaklaşık 750 bin lira daha bulmamız gerekiyor. Bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Biz elimizi değil gövdemizi koyduk. Bundan sonra kurumsallaşma noktasında adımlar atacağız. Yoksa Didim Belediyespor 10 yıl BAL’da kalmış önemli değil. Önemli olan başarıyı ve çıtayı yükseltmek" diye konuştu.