MHP Didim İlçe teşkilatınca düzenlenen rozet takma törenine MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Didim Ülkü Ocakları Başkanı M. Emin Öztürk, MHP’li Belediye Meclis üyeleri Salih Yarmacı, Eda Yücel İlhan ve Nuh Ali Yılmaz, MHP Aydın Milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.
  Rozet töreni öncesinde Mehteran takımı marşlar söyleyip, etkinliğe katılanları coşturdu. Törende ilk konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya , “MHP kurulduğu günden bu yana iç ve dış mihrak odaklarının saldırısı ve çeşitli ayak oyunlarıyla baş başa kaldı. Geçmişte Cennet mekan Başbuğumuz ve şu an bilge liderimiz Devlet Bahçeli buna hiçbir zaman izin vermedi. Hesap edemedikleri bir şey vardı oda ülkücü milliyetçi hareket; Hedef MHP’yi ele geçirmekti. Bu uğurda 5 bin şehit vermiş ve halen verecek olan bozkurt ve asenelar var. Bizim gidecek yerimiz yok; gerekirse bozkurtça savaşıp şahadet şerbeti içeriz. Yolculuk nereye kızıl elmaya, hedef nere Turan diyene selam olsun; Kuzey Irak ve Afrin’e gidene ve şehit olana selam olsun. Ruhi Kılıçkıran’dan bugüne kadar tüm şehitlerimize selam olsun” dedi.

‘DURUŞUMUZ TÜRKİYE’DİR’

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan Başta şehit anneleri olmak üzere tüm Annelerin gününü kutlayarak “Türkiye Cumhuriyetin istikbali, milli duruşun istikrar içerisindeki devamlılığına bağlıdır. Duruşumuz Türkiye’dir, Türklüktür. Müslüman Türk milletinin ta kendisidir. Bizim için vefa günün ve şartları azalıp artan değil günlük değildir. Vefası olmayan kaypaktır, kaçaktır, korkaktır. MHP demek şühedaya vefa demektir. MHP demek vefa demektir. Ülkü varsa ülke vardır. Duruş, vefa, beka asla ve asla sönmeyecektir. Cumhur ittifakının siyasi kaygı ve polemiklerle zedelenmesine yerel ve genel düzeyden müsaade etmeyeceğiz. Tabanda ittifak sözlerini elimizin tersiyle iteceğiz. Çünkü bizde taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. İşte bu tanımlarıyla Didim dimdik ayaktadır” şeklinde konuştu.
  Etkinlikte daha sonra Milletvekili aday adaylarına söz verildi. Konuşmaların ardından partiye yeni kayıt yaptıran üyelere rozetleri takıldı.