Didim belediye düğün salonunda gerçekleşen “Özlem Çerçioğlu kadınlarla buluşuyor” etkinliğine, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Didim Belediye Başkanı ve CHP Didim Belediye Başkan Adayı A. Deniz Atabay, CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil ile çok sayıda Didimli kadın eşlik etti. Alkış ve sloganlar eşliğinde salona giren Çerçioğlu’na Didimli kadınlar, yemeni ile çiçek hediye etti.

KADINLARDAN DESTEK İSTEDİLER

Etkinlikte ilk konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, Didim’in dört bir yanından gelen kadınlara teşekkür ederek, “Biz zaten ev ev konuşup CHP’yi anlatıyoruz. Didim ve Aydın CHP’dir. 31 Mart'a kadar 65 gün topuklularımızı çıkartıp, topuklarımızı kanatıncaya kadar çalışacağız. Bunun sözünü veriyoruz” dedi.
  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ise, “Didim'e her geldiğimde sizlerin talepleri oluyordu ve en başında Özlem başkanı istiyordunuz. Bugün sözümüzü tuttuk, Özlem başkan sizinle. Didim’de Deniz başkanımızı, Büyükşehir Özlem hanımı desteklemenizi istiyoruz” diye konuştu.

"CHP BAYRAĞI DALGALANACAKTIR"

Başkan Deniz Atabay da, “Didim CHP’li olarak kalacak mı? Evet. Hasetlikten ve kıskançlıklarından şunu diyorlar. Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP değil, Özlem başkanın hegemonyasında.  Hayır o öyle değil. Aydın CHP’dir, Aydın Özlem Çerçioğlu’dur. Didim CHP’dir. Didim Özlem Çerçioğlu’dur. CHP bayrağı başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ve şu an ve tüm ilçelerde CHP bayrağıyla dalgalanacaktır” ifadelerini kullandı.

"KISKANANLAR ÇATLASIN"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, konuşmasına Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın bıraktığı yerden devam edeceğini belirterek, “Başkanım kıskananlar çatlasın” dedi. Çerçioğlu, kadınlarla buluşmasında üstü kapalı olarak AK Parti'nin Didim Adayı Mümin Kamacı’yı eleştirerek, şunları kaydetti: “Çatımız CHP’dir. Aramızda İYİ partili arkadaşlar varsa onlara da selam olsun. Biz Deniz başkanla beraber Didim’e çok büyük hizmetler yaptık. 50 yılda yapılmayan hizmetleri 5 yılda yaptık. Kardeşim sen o koltuktayken, o kadar borcu neden yaptın? O borcu Büyükşehir olarak biz ödedik biz. Onunla ilgili evrakları önünüze koyarsam, utancınızdan Didim sokaklarında dolaşamazsınız, haberiniz olsun. Onun için herkes ağzından çıkan sözü iyi bilecek. Biz hizmet etmeye geldik. Biz Didim’i çok seviyoruz. Tüm yurttaşlarımıza adil ve eşit hizmet ediyoruz. Evet biz her zaman fakir fukaranın yanında olduk. Garip gurabanın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizin gibi beş yıldızlı otellerde yemek vermiyoruz. Orasını geçiyorum. Siz halktan kopuksunuz. Mutfakta yangın var yangın, bunu en iyi kadın kardeşlerimiz biliyor. Soğanın kilosu 10 TL olmuş mübarek ne konuşuyorsun? Biber 14 TL olmuş sen ne diyorsun?” 
  Başkan Çerçioğlu konuşmasında, yeni dönemde belediye meclis üyeliği listesinde kadınlara daha fazla yer verileceğine dair Başkan Atabay’dan kadınların huzurunda söz aldı.

KADINLARLA CADDELERDE GEZDİ

Konuşmaların ardından Çerçioğlu, Atabay, il ve ilçe yöneticileri ile Didimli kadınlar, Büyükşehir Bandosu'nun marşları eşliğinde Didim caddelerinde yürüyüş yaparak halkı ve esnafları selamladı.

Haber Videosu