Öğrenciler, 3 ay sürecek yaz tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşarken, Cumhuriyet İlkokulunda Kaymakam Sadettin Yücel’in de katıldığı karne dağıtım töreni düzenlendi. Kaymakam Yücel, okulda sınıflara girerek çocukların mutluluğuna ortak oldu.

"HAYIRLI TATİLLER DİLİYORUM"

Kaymakam Yücel, “Uzun ve yorucu bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktık. Şimdi öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi dinlenmek için yaz tatili bekliyor. Ben, tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyorum” dedi. Yücel, çocuklarla bol bol sohbet ederek onlara tatillerini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu ve eğitimin önemini anlattı.

TATİLDE KİTAP OKUMA TAVSİYESİ

Okul Müdürü Yılmaz Keleş de, öğretmeninden hizmetlisine kadar tüm eğitim çalışanlarının, öğrencilerin başarısı ve mutluluğu için gayret ettiklerini belirterek teşekkürler etti. Keleş, tatilin öğrencilerin dinlenmeyi hak ettikleri dönem olduğunu belirtirken, dinlenmenin ise boşa zaman geçirmek olmadığına işaret etti. Öğrencilere özellikle kitap okumalarını tavsiye eden Keleş, tatilin mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirilmesi temennisini iletti.