"BAŞKA YERİ DENEMEK İSTEMİYORUM"

Hollanda'da yaşayan ve Didim'e tatil için Sevim Karataş, ilçeye ilk defa geçen yıl geldiğini ve çok beğendiğini kaydetti. Karataş, "Bu sene daha uzun geldim. Oteldeyim, otel ortamını çok seviyorum. Aile ortamı gibi kimse birbirini yabancı tutmuyor. Didim’de her şey çok güzel. Türkiye’yi beğeniyorum, seviyorum. Türkiye'ye bir daha geleceğim ve başka yeri denemek istemiyorum" diye konuştu.

"HER ZAMAN GÜZEL VE GÜVENLİ"

Almanya’da yaşayan Kahraman Karadağ ise “Ben Almanya’dan geliyorum. Tatile el verdikçe Didim'e gelmek istiyoruz. Didim çok güzel, Türkiye çok güzel. Vatanımıza gelmek istiyoruz. Her zaman güzel ve güvenli. Arkadaşlarımıza tavsiye ederiz" ifadelerini kullandı. Karadağ'ın eşi Filiz Karadağ da, Türkiye'nin çok güvenli ve yaşamak için mükemmel bir yer olduğunu vurguladı.  

"BURADA MUTLUYUZ"  

Özellikle Altınkum Plajı'nı çok beğendiğini söyleyen İngiliz turist Alana Austin ise, şunları kaydetti: “Didim çok güzel, tatil için mükemmel. Didim’de evimiz yok ama Türkiye’de evimiz olsun isterdim. Burada mutluyuz.”

"10 SENEDİR GELİYORUM"

İngiltere’de yaşayan ve tatil için Didim’i tercih eden Mustafa Saraçoğlu da, “10 senedir Didim’e geliyorum. Tüm arkadaşlarımız da buradan memnun. Yurt dışına dönmek istemiyorum ama mecburuz. Gidince ülkeme gelmek istiyorum" diyerek özlemini dile getirdi.

Haber Videosu