Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Meclis Üyeleri Ali Çağlar, İbrahim Eray ve Sinan Ceyhan, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"ESNAFIMIZ İYİ BİR TERCİHTE BULUNDU"

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Başkan Atabay “Esnafımız bu dönem iyi bir tercihte bulundu. Didim esnafı için güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Bizler yönetim olarak diyaloglara açığız. Sonuçta ilçedeki esnaflarımıza da hizmet etmek bizim başlıca görevlerimizden biri. Yeni yönetimle samimi ve güven içerisinde çalışmalar yapacağımızdan şüphem yok”dedi.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise Başkan Atabay’a ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler yönetim olarak tüm kurumlarla diyaloglarımızı arttırarak sorunların çözümü için çalışacağız. Zaten seçim beyannamemizde de vardı. Sağ olun sizlerin de bu konudaki fikirleri çok açık. Süreç içerisinde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ŞİKAYETLERİ İLETTİ

Erul, konuşmasında Akbük yolu üzerindeki 1. Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldiğini hatırlatarak esnafların bozuk olan yol ve sokaklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Erul ayrıca Cumhuriyet caddesinin aydınlatılması ve orta refüjdeki panoların kaldırılması konusunda esnaflardan gelen şikayetleri Başkan Atabay’a iletti.

“İLK TOPLANTI SANAYİ ESNAFIYLA BAŞLIYOR”

Başkan Atabay da sanayi esnafının sorunlarının çözümü ve görüşmeler için bir toplantı talep etti. Bu çerçevede 2 Mart Cuma günü saat 17.00’de sanayi esnaflarıyla toplantı yapılması konusunda karar alındı. Atabay ayrıca Cumhuriyet caddesindeki aydınlatma ve panolarla ilgili şikayetlerin daha önce de geldiğini belirterek, bu konuyla ilgili de Esnaf Odası öncülüğünde yapılacak toplantıda esnafları dinlemeye hazır olduklarını belirtti. Oda Başkanı Erul da toplantıyı organize edebileceğini belirterek, en kısa sürede bu çalışmayı yapacaklarını vurguladı.

"BAŞKANIN AĞZINDAN BAL DAMLIYOR"

Başkan Atabay, Erul’un sorunları yerinden dinleyerek kendisine aktarmasından duyduğu memnuniyeti ise şu sözlerle dile getirdi: “Başkanın ağzından bal damlıyor. Sorunları dinleyip bizden yapılması gerekenleri istiyor. Önemli olan da bu, bizler tüm ilçeye hizmet ediyoruz. Sorunlar tespit edilirse ve çözüm için de adım atılırsa, biz her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki birlikte ve güven içerisinde bunları yapalım. Bu tür çalışmaları önümüzdeki günlerde artarak yapacağımızdan şüphem yok."