Mavi-beyazlı kulüp yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, 18 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek olan piyango çekilişinin biletlerini satışa çıkardı. Kızılcaköy Keyif Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltı programına, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Başkan Yardımcısı Tuğrul Çıvgın ve Yıldıspor Kulüp Yönetimi’nin yanı sıra birçok basın mensubu katıldı.  

"HEDEFİMİZ TÜM BİLETLERİ SATMAK"

Kahvaltıda Yıldızspor Eşya Piyangosu çekilişi hakkında bilgi veren Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, piyango biletlerinin fiyatının 25 lira olduğunu ifade etti. 10 bin adet bilet bastırdıklarını ve hepsini satmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Özcan, “Geçen sene düzenlemiş olduğumuz araba çekilişinin ikincisini yapacağız. Geçen sene 10 bin bilet bastırmıştık. Bunun 9 bin tanesini satmıştık. Bu seneki hedefimiz 10 bin biletin hepsini satmak. Geçen sene kazanmış olduğumuz parayla çocuklarımıza bir servis aracı aldık. Bir yıldan beri çocuklarımız servis aracıyla deplasmanlara gidip geliyor. Birol ağabeyimiz getirip götürüyor. Çocuklarımız da çok mutlu. Bu sene kazanacağımız parayla da Yıldızspor’un bir tesis hamlesi olacak. Tesisin bir bölümünün parasını buradan karşılamak istiyoruz. Araba çekilişimiz 18 Nisan’da olacak. Yıldızspor’a çekilişin uğur getirmesi için ben değerli basın mensubu arkadaşlarıma birer bilet hediye etmek istiyorum. Kendime ait olan biletleri sizlere hediye ediyorum” dedi. 
  Büyük hediyenin Fiorino Combi marka araç olduğu piyango çekilişinde geçen yılki gibi, televizyon, buzdolabı, bisiklet, motosiklet, çamaşır makinesi gibi çeşitli eşyalar da talihlilere dağıtılacak.

KULÜBÜN İLK SPONSORU 'GÜLSU' OLDU

Kulübün ilk sponsoru olan GÜLSU firmasına desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kaya Özcan, “Yıldızspor’un bugüne kadar bir sponsoru yoktu. Mustafa kardeşimiz de GÜLSU firması olarak bize sponsor oldu. Kendisi GÜLSU firmasının sahibi. Yıldızspor’a ciddi bir katkıda bulundu. Ben bu konuda Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum. Amatör kulüplerin hepinizin bildiği üzere maddi sorunları çok büyük. Mustafa kardeşim de bu konuda bize gerçekten destek verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Yıldızspor ailesi olarak hepimiz çok mutluyuz. Ailemize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

“SPONSOR OLMAKTAN MUTLUYUZ”

GÜLSU firmasının sahibi olan Mustafa Ulucan, Yıldızspor’a sponsor desteği vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “GÜLSU olarak, su arıtma işi yapıyoruz Aydın’da. Yıldızspor’a sponsor olmak istedik. Bundan sonra Yıldızspor formasında bizim logomuz olacak. Biz bu yönden mutluyuz. Yıldızspor’a başarılar diliyoruz” diye konuştu.