Siyasetin yorucu bir görev olduğunu ve bu nedenle siyasette yaşanan stresin sporla atılabileceğini dile getiren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, futbol oynamanın yanı sıra olta balıkçılığı sporu ve yayla yürüyüşleri ile stres attığını belirtti.

"DAHA DİNÇ OLMAMIZI SAĞLIYOR"

Haluk Alıcık, “Biz siyasetçilerin yaptıkları iş, gerçekten yorucu ve stresli bir görev. Çünkü gece ve gündüz demeden halkımızın yararı ve huzuru için çalışmalar yapıyoruz. Yaşanan bu stresi de bir şekilde atmamız gerekir. Siyasetteki stresi atmanın en güzel yolu ise spor yapmak. Gerek ilçe yöneticileri ve spor camiası ile düzenlediğimiz halı saha maçları, günlük yürüyüşlerimiz, gerekse son yıllarda hobim olan balık tutma ve Karadeniz yaylasındaki yürüyüşlerimizle stresimi bir şekilde atmış oluyorum. Günü birlik etkinlikler olsa da hem dayanışmayı artırıyor, hem de stres atarak daha dinç olmamızı sağlıyor. Bu etkinlikleri siyaset yapan tüm arkadaşlarıma ve ağabeylerime öneririm. Yoğunluğun arasında deşarj olmak önemli. Ayrıca sportif aktivitelerin bir başka amacı da sağlıklı yaşama dikkat çekmek” dedi.
  Son tekne turunu bayram öncesi Bodrum Güvercinlik’te yapan Haluk Alıcık, çipura ve gopez tuttuğunu söyleyerek tekne balıkçılığını herkesin denemesini tavsiye etti.