CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı, İncirliova Belediye Başkanlığı seçimine İYİ Parti'ni adayı Aytekin Kaya ile girdi. Kaya'nın belediye başkanı seçilmesi, İYİ Parti'nin üyesi sayısını da arttırdı. İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile birlikte çok iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Millet İttifakı kapsamında Aydın'ın 5 ilçesinde İYİ Parti'nin adayı ile seçime gidilmesinin kararlaştırıldığını hatırlatan Alak, bu ilçelerden birisinin de İncirliova olduğunu ifade etti.

“KAYA’NIN ETRAFINDA KENETLENDİK”

İncirliova'da Aytekin Kaya ile belediye başkanlığı seçimini kazandıklarını belirten Alak, "Sayın Aytekin Kaya, her kesimden oy alabilecek potansiyele sahip bir adaydı. Nitekim de öyle oldu. Kaya ile seçimlerden zaferle çıkmasını bildik. Başarılı olmamızın en büyük etkeni CHP ve İYİ Parti teşkilatlarının üyeleri ile birlikte Kaya'nın etrafında kenetlenmesidir" diye konuştu.

“PARTİMİZİN ADI ÖN PLANA ÇIKTI”

Seçimi kazandıkları için mutlu olduklarının altını çizen Alak, "İncirliova Belediye Başkanı'nın İYİ Parti'den olması üye sayımızı arttırdı, partimizin adını daha da ön planda çıkardı. Yeni yönetimimiz de üye sayımızı arttırmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Partimize olan ilginin her geçen gün artmasının mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

“KOMİSYON OLUŞTURDUK”

Alak, yeni üyelikler için değerlendirme komisyonu oluşturduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızı değerlendiriyoruz. Bunun için bir komisyon oluşturduk. Kimseyi partimizden geri çevirmiyoruz. Ama art niyetle, kötü niyetle teşkilatımıza girmek isteyenlere de izin vermiyoruz. Bizim özellikle teşkilatımıza destek olacak üyelere ihtiyacımız var. Çünkü amacımız bir sonraki seçimlere kadar teşkilatımızı, partimizi daha da güçlü hale getirmektir."