Okulda düzenlenen etkinliğe, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ile Yeniköy, Yaylaköy ve Kirazlı’da bulunan ilkokullardan yaklaşık 50  anasınıfı öğrencisi, öğretmenleri ile müdürleri katıldı.

"ÇOCUKLAR AYRI BİR HEYECAN, MUTLULUK YAŞADI"

Evliya Çelebi Anaokulu Müdürü Muhammet Karaca,  Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün Projesi kapsamında 3 okulu misafir etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Karaca, "Çocuklarımız farklı bir okula gelmenin heyecanını, merakını ve mutluluğunu yaşadılar. Onlarla birlikte pastamızı kestik, hediyelerimizi verdik, amacımız çocuklarımızın hepsinin mutlu olması. Bu proje kapsamında biz de onların okullarına giderek toplanan oyuncakları hediye edeceğiz. Oyuncakların toplanmasında katkı sağlayan başta velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

"BİRLİKTE HAREKET EDEBİLME BİLİNCİ OLUŞUYOR"

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman da yaptığı açıklamada, Evliya Çelebi Anaokulu yönetimi ve öğretmenlerini kutladı. Teşekkürlerini ileten Ataman, “Bu projenin amacı çocuklara küçük yaşlardan itibaren yardımlaşma, dayanışma, birlikte hareket edebilme ve sorumluluk alma bilinci oluşturmak olduğunu söyleyebiliriz. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onları iyi yetiştirmemiz, iyi eğitim vermemiz gerekir. Aynı zamanda çocukları sevindirmek bence dünyanın en güzel işlerinden birisidir “ diye konuştu. Okul bahçesinde birlikte kahvaltı yapan çocuklar daha sonra oyunlar oynayarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı.